Annonse

BEST OF 2017

//Lokal tid 06.12

En riktig god morgen fra Las Vegas, skjønne venner! Her er klokken 06.10, og jeg har allerede vært våken siden halv fem – hallo jetlag!

Den siste dagen i 2017 er her, og i den anledning tenker jeg å oppsummere året som har gått slik som jeg gjorde i fjor. Her får dere altså et solid sammendrag av hele året – hvor jeg tar for meg både oppturer og nedturer, høydepunkt, favoritter, og samfunnsengasjement.

Dette var 2017…

Årets selfie: Assååå, det er ikke hver dag man får ta en selfie med selveste Zara Larsson – det er heller ikke hver dag man får muligheten til å intervjue henne heller! Her snakker vi girls crush på høyt nivå. Intervjuet kan dere forresten se HER.

Årets pris: På årets Vixen Awards vant jeg den prisen juryen mente var den jeveste av alle. En hemmelig hederspris, rett og slett – Juryprisen! De syntes det var på sin plass med en egen pris, som skulle gå til en som hadde utmerket seg gjennom sin stemme og sin merkevare på en forbilledlig måte.  Til en person de mener bør hedres, og til en blogger som tar rollen som forbilde på alvor!

Da jeg skjønte at det var meg de snakket om, ble jeg helt målløs. Jeg så jo ikke denne komme, og hadde for å være helt ærlig begynt å fordøye det faktum at det ikke ville bli noen pris på meg i år heller, haha. Et flott og stort øyeblikk for en blogger som prøver å gjøre en forskjell ♥

I år er jeg semifinalist i hele 6 kategorier, og jeg blir evig takknemlig om dere vil stemme på meg HER, om dere mener jeg fortjener det!

Årets nedtur: Jeg trodde jeg aldri ville komme meg gjennom den grusomme sorgen da Fokus døde. Jeg var helt ødelagt! Jeg var fullstendig knust… Å miste en hund er søren meg like jævlig som å miste et hvilket som helst familiemedlem, for det var jo det han var – et familiemedlem.

Vi elsket og elsker deg så høyt, Fokus! Takk for elleve fantastiske år sammen med deg. Takk for at du har gjort livet bedre – at du alltid har fått oss i godt humør når ting har vært vanskelig. Mamma elsker deg mer enn ord kan beskrive ♥

Årets sitat: Haha, helt herlig… Rett og slett!

Årets surprise: Tenk at jentene klarte å lure meg trill rundt, og tenk at de hadde disket opp med tidenes overraskelse i anledning bursdagen min i august. Jeg var bortreist på dagen uten tilgang til telefon, og derfor gjorde denne overraskelsen ekstra godt! ♥ Fine, fine jentene mine!

Årets reise: Jeg kommer aldri til å glemme den fantastiske turen vår til LA i mai. Vi hadde to vidunderlige uker på tur, og denne ferien gjorde ekstra godt med tanke på at jeg tilbragte hele april på en båt langs norskekysten. Vi startet på Venice, dro videre til Vegas, og avsluttet i West Hollywood – perfekt balanse mellom tre ulike og deilige verdener!

Årets høydepunkt: Det soleklare høydepunktet i år var da lille Jaxon kom til verden – mitt nydelige lille fadderbarn, som jeg har rukket å bli så uendelig glad i. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til et nytt år med han, og ikke minst til å få oppleve hans 1-årsdag, og når han begynner å gå og snakke. Han kommer seriøst til å bli livets kuleste kid!

Årets mest likte bilder på Instagram: Jeg elsker bestnine – det er jo så koselig å se tilbake på de bildene som skapte mest engasjement, og det er tydelig Dennis og jeg sammen på bilder er en hit, haha.

Årets prestasjon: Å gi ut egen bok er en prestasjon jeg er ufattelig stolt av! At jeg kan kalle meg selv en forfatter er ganske vanvittig, og det føltes så innmari bra å skrive en bok om et tema jeg virkelig brenner for. Boken er viktig – og jeg er så ekstremt takknemlig for at dere har gitt så mange gode tilbakemeldinger på den! Takk ♥

Årets lættis: 

Hahahahaha! Det er faktisk ingenting som slår «The Oven Kid»! Fy fader – jeg ler seriøst på meg brokk!

Årets festival: Ingen sommer uten festival – ingen sommer uten Palmesuuuuus! Solen skinte fra begynnelse til slutt, og vi kunne ikke bedt om en bedre fest! Få ting slår en hel helg med gode venner, fylt med god stemning, mye latter, friske drinker og masse god musikk!

 

Årets fineste interiør-makeover: Jeg er så glad for at jeg valgte å pusse opp soverommet – det har blitt så lunt og herlig her inne nå, og jeg sover faktisk bedre enn noen gang. Mørke soverom 4 the win!

Årets mest delte innlegg: Det tok fullstendig av da jeg skrev at jeg ikke ønsket barn, og innlegget nådde også Se og Hør. Det ble mye debatt og mye diskusjon, og jeg fikk inntrykk av at jeg klarte å sette ord på det veldig mange kvinner føler på… 

Årets TV-innspilling: I august ble jeg «buret inne» med en ellevill gjeng på Portør utenfor Kragerø, og her prøvde vi å drive en restaurant i x-antall uker. Jeg har aldri hatt såpass lite peiling på hva jeg har holdt på med, hah, og jeg både gruer og gleder meg til å se programmet på TV til våren. Camp Kulinaris, heter det, og programmet vil bli sendt så ofte som fire dager i uken! Åhåj!

 

Årets drink: Yummy – cava sangriaen på De Lab på strandpromendaen i Albir er to die for! Lov meg at du tester denne om du skal til Albir i sommer, ok? Og du? Maten der er også helt fantastisk!

Årets gjeng: Selv om vi er veldig travle på hver vår kant, klarer vi likevel å skvise inn noen kosekvelder innimellom slaga – og når vi er sammen – blir jeg rett og slett så rørt og lykkelig langt inn i hjertekroken, over at jeg har verdens beste venninner like i nærheten. En slik gjeng som dette er gull verdt og overhodet ingen selvfølge – gode venner må man virkelig ta vare på! ♥

Årets ulykke: Det kunne gått riktig ille da jeg tidligere i år, fikk et kamerastativ i hodet mens jeg vare ute på havet langt fra land. Heldigvis ble det med et lite kutt – og selv om det hele virket ganske så dramatisk, klarte vi ikke unngå å le, haha – jeg så jo helt tussete ut!

Årets serier: I år har vi sett mange gode serier, og selv om det nesten er umulig å velge kun én som stikker av med førsteplassen, er det likevel ingen andre serier som slår Game of Thrones! Dennis klarte omsider å få meg til å se den etter flere måneder med skepsis – slike serier som dette trodde jeg ikke at jeg skulle komme til å like. Så feil har jeg aldri tatt – FOR en serie. Jeg har vært både forbanna, engasjert og rørt underveis, og flere ganger har tårene tårekanalene virkelig fått kjørt seg. Jeg gleder meg ihjel til neste sesong!

Årets hjertesaker: Jeg engasjerer meg i mye, men jeg har mine tre hjertesaker som jeg aldri vil slutte å kjempe for. I år har det blitt noen innlegg innenfor de ulike kategoriene, og de har jeg samlet under her. Ta gjerne en titt!

Kroppspress: 4 år eldre, 80k fattigere og 2 operasjoner rikere // Er de ikke smarte nok til å se alvoret? // Warning: Ny leppetrend // Nok er nok! // Kvinnedagen // Når Dagbladet tar tak // Intimkirurgi // En hyllest til meg selv?

Dyrevelferd: La oss heller forby kjøttproduksjon // Umoralsk og kvalmende // Skandale! // Jeg blir så forbanna //

Likeverd: Knuste drømmer // 34.000 muligehter // Likeverd //

Årets favoritt-outfits: Jeg fortsetter å skuffe på antall antrekksposter, og tør faktisk ikke love at jeg kommer til å bli så mye bedre i 2018 heller. Jeg skal derimot prøve så godt jeg kan for å dele mer antrekk med dere, så sant dette er av interesse?

Årets begivenhet: Når så mange som 170 fantastiske mennesker møter opp på din egen boklansering, blir man rett og slett ganske rørt. Dette var en stor dag for meg, og jeg er så takknemlig over at såpass mange av dere stilte opp denne dagen! I love you all ♥

 

Årets aktivitet: Vakker norsk og rå natur, et surfebrett og sol i fleisen… Det blir ikke bedre! Surfeturen i Hoddevik var helt fantastisk, og jeg håper på å få oppleve dette her flere ganger i fremtiden.

Årets låt: «All dressed in love» er låten jeg har hørt mest på – og også den låten som alltid har gitt meg masse motivasjon og inspo. Love it!

Årets frokost: Mmmm, smoothie bowls… Dette er nok den friskeste frokosten ever, som lages på 1-2-3! Finn flere spennende, superdigge og veganske oppskrifter HER!

Årets mest likte på YouTube: Hehehe, det forundret oss ikke at reaksjonsvideoen vi laget på vårt første måte på PH ble godt mottatt, men at den skulle bli sett over 50.000 ganger på bare et par dager, hadde vi ikke sett for oss. Flere reaksjonsvideoer kommer på nyåret!

Phew! Dett var dett… Har jeg fått med meg alt nå, mon tro? Vi satser på det!

Folkens? TAKK for at dere har vært her i året som har gått – jeg er så ufattelig glad i dere alle sammen, og dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på dere! I 2018 skal vi kicke ass, oki? Dette skal bli vårt år.

Måtte dere få en FANTASTISK feiring i kveld, vakre venner. Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år ♥

Annonse