BEST OF TURKEY…

Jeg har bare én ting å si; GOOD TIMES! 

Over 500 bilder er tatt, og jeg har så vanvittig mye hyggelig å se tilbake på. Uken har bestått av sosialt samvær, nye venner, magiske øyeblikk, og jeg er rett og slett imponert over hvordan brudeparet klarte å legge opp en slik innholdsrik og hyggelig uke til oss gjestene. Helt fantastisk! Dette er en uke jeg aldri ville vært foruten, og jeg smiler med tanken på dagene som nå er vel overstått…

I morgen er det jobb igjen, og det skal bli godt å se jentene igjen. Til helgen går turen til Bergen, hvor jeg skal i enda et bryllup. Denne gangen til min kjære fetter, så da spørs det om jeg går for samme antrekk som i Tyrkia, eller om jeg rett og slett kjører på med bunad. Er jo ikke akkurat meldt det helt store været til helgen, så jeg får ta en vurdering. Hva synes dere? Same dress?

 

SMASK