Annonse

BETTER THAN SEX

Hei igjen, herligheter ♥

Etter en aldri så liten helvetesrunde på Storo, ble jeg omsider ferdig med julegavene, men før jeg går i gang med innpakkingen blir jeg faktisk bare helt nødt til å komme med en anbefaling til alle dere der ute. 

Jeg har alltid sverget til Helena Rubinstein sin mascara, og uansett hvilke andre merker jeg har teset ut, har jeg alltid falt tilbake på min soleklare favoritt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri kommer til å gi helt opp på Frøken Rubinstein, men denne mascaraen fra Too Faced skuffer virkelig ikke. Jeg var så skeptisk da jeg skulle teste den ut og tenkte at dette var enda en mascara som ikke oppfyller kravene på noen som helst måte, men ikke denne gangen, til min store glede!

Better than sex?? Eh, veeel… La oss bare si at Too Faced leverer varene, og denne er midt i blinken for alle oss som ønsker ekstra fylde og lengde. 

Love it!

Ellers da? Noen som har julestemning og som gleder seg til i morgen? 

Loooove you all ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse