Annonse

BIDRA DU OGSÅ!

Hei igjen, godtfolk ♥

Når dere leser dette, sitter vi rundt bordet og hygger oss med en nydelig pinnkjøttmiddag, etterfulgt av hjemmelaget oreokake. Jaaada, dere hørte riktig! Hva skjer med meg, egentlig? Den derre «Ain’t No Wifey» luen kan jo jeg faktisk bare slenge rett i søppla, for hvis ikke det er noe wifey over meg etter den matlagingen i kveld, nei da vet jeg ikke hva som skal til. Tenk… 2 store oreokaker… Hjemmelaget, HEEELT fra bunnen. Det er søren meg ikke verst, men når sant skal sies, så er det faktisk ikke første gang jeg lager denne kaken, og nå har jeg såpass dreisen på den, at jeg blir nødt til å dele oppskriften med dere, hvis det er ønskelig!

Bedre kake finnes faktisk ikke. Mmmmmmm!

Men folkens? Før jeg viser dere både bilder av kake, dekorasjon og selvfølgelig festens gang, så tenkte jeg å prøve å formidle et viktig budskap. 

Jeg ble nemlig kontaktet av Renovasjonsetaten, som ønsket et lite samarbeid i forbindelse med kampanjen de kjører om dagen, og da jeg først hørte ordet «Renovasjonsetaten» tenkte jeg vel egentlig bare at dette ikke ville passe helt inn her på bloggen. Jeg tenkte meg om en ekstra gang og bare, «visst pokker passer det vel inn». Jeg er da seriøst opptatt av miljøet vårt, og vi kan faktisk gjøre en forskjell ved ett enkelt grep – Kaste matavfallet i de grønne posene som man får fatt i på diverse dagligvarebutikker. Matavfallet gjennvinnes nemlig til drivstoff til offentlig transport, biogass og biogjødsel. De sistnevnte er et miljøvennlig og næringsrikt gjødslingsprodukt for landbruket, og DÈT kan vi like. 


Nå skal jeg ikke mase i det uendelige om kildesortering, men alt jeg ønsker er bare at vi alle skal få opp øynene litt. Selv har jeg aldri kildesortert en dritt, og jeg har bare travet forbi de grønne posene på ICA’n. Hvorfor skulle jeg gidde å kildesortere, liksom? Tåpelig tanke, men etter å ha skrelt nesten 10kg poteter, for deretter å innse at potetskallet kan bli til noe mer enn bare søppel, var det helt naturlig for meg å stikke bort på butikken tidligere i dag, for å hente disse grønne posene, helt gratis, sånn at ihvertfall jeg kan bidra til et bedre miljø. 

Sånn… Det var dagens lille tankevekker, og sammen med denne tankevekkeren ønsker jeg å dele den sjarmerende og festlige reklamesnutten som Renovasjonsetaten har gående om dagen. Flott budskap, og enda mer interessant info finner dere på Renovasjonsetaten sin Facebookside.

Med dette ønsker jeg dere en fantastisk lørdagskveld.

LOVE YOU ALL ♥

// I samarbeid med Renovasjonsetaten

Annonse