BIEBER BONANZA

Jeeeez, hva skjer med verden egentlig? Jeg skjønner at han derre Justin er flink til å synge og en tenårings-kjekkas uten sidestykke, men altså det får da være grenser. Jeg har liksom aldri helt forstått meg på dette her med å begynne å hylgrine når man ser en person man er superfan av, men nå har jo ikke jeg akkurat fått føle på det der med å i det hele tatt være über fææææn av noen spesielle personer heller. Det blir liksom venner, familie og dere lesere jeg er sånn ihugga fan av, og det ville jo være nitrist hvis jeg skulle ty til tårene ved hvert eneste møte. 

Beliebers? Ikke ta liv av meg nå, men hvem i helvette gidder å legge seg i sovepose, slå opp teltet, og fyre i gang primusen utenfor Grand hotel, fordi det er 25% sjanse for at Justin skal sjekke inn, og for at det er en bitteliten sjanse for at man skal få synet av superstjernen?

Jeg begynner jo å bli en gammal røy, og har vel kanskje strengt talt ikke lov til å uttale meg… Spesielt siden jeg først de siste par månedene har fått med meg at Justin heter Bieber til etternavn, og ikke Beiber, og jeg skal love dere at jeg fikk litt hets i innboksen da jeg på et tidspunkt skrev feil i et blogginnlegg. TENK at jeg kunne skrive FEIL. Krise! Beiber klinger mye bedre, så jeg velger faktisk å kalle han for det, jeg. Justin BEIBER! BEEEEEEIIIIIIIIIBEEEEER… 

De eneste overskriftene man har sett de siste dagene lyder som følger; «Her er Biebers manager på Stordalens Hotell», «VG følger besøket! Få siste nytt LIVE», «Lina 17 ble trukket opp på scenen», «Dette er Beliebers drøm», «Slik var konserten låt for låt», «Stoppet med falske billetter», «Polititet stengte utested i frykt for Bieber-kaos», «Justin fintet ut av pressen», «Her ankommer Justin Telenor Arena», «Bieber-kaoset fra luften», «Venter du på Bieber?», «Se bildeserie fra Bieber-hysteri», og når du til og med kan kjøpe en føkkings «Alt om Bieber-APP», nei da har det faktisk gått for langt. En BIEBER APP??? Jeg har ikke ord! I tillegg hørte jeg fra en supersøt bloggleser som ikke var så keen på å stikke konsert, at de hadde fått fri fra skolen i TRE HELE DAGER grunnet konserten. Er det mulig? Fri fra skolen? Sykt digg egentlig, men allikevel fullstendig galskap. Hva med de som faktisk vil sitte på skolebenken å lære noe? Eller vent litt.. Finnes det noen av dem i det hele tatt? Anyone? 

På en annen side synes jeg det er magisk at folk kan være så engasjerte, og ha evnen til å vise en så vanvittig stor glede og begeistring… Bare det er fint i seg selv, men jeg blir bare litt skremt av hvor langt enkelte faktisk er villig til å gå for et eventuelt møte med superstjernen. Jeg er så nysgjerrig… Kan noen være så snill å fortelle meg hvorfor det er så himla stort? 

SMASK ♥