Annonse

BIG CITY LIFE

New York, New York.. You so fine!

Hei og hopp, fininger. Solen skinner i dag også, og livet smiler. Jeg har akkurat vært på forelesning på Berkeley College, og jeg gleder meg sååå til å skrive litt om studiemulighetene med IBS litt senere. Dette her er jo helt rått, og jeg kan for første gang i historien si at jeg synes det var gøy å være tilbake på skolebenken. Haha, jeg var så engasjert og måtte konsentrere meg for å ikke rekke opp hånden for å svare på spørsmålene læreren stilte, som jeg selvfølgelig mente at jeg hadde svar på. Og det hadde jeg faktisk, for fashion-studiet tar opp masse av det jeg allerede har vært innom på min «moteindustrireise» så langt. GØY!

Stay tuned for updates, for dette her tror jeg flere av dere kommer til å være interessert i. I tillegg har jeg hatt en kjempespennende samtale med en av studentene her nede, og jeg har masse informasjon å dele med dere senere. 

Før den tid må jeg bare dele noen snapshots fra gårsdagen. Som allerede nevnt tok vi knekken på Soho?s mange spennende butikker, og jeg tror nok absolutt at jeg blir nødt til å lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, sånn for å få plass til å vise frem alt jeg har shoppet, haha! Eller vent litt.. «haul» video, som det heter for dere unge, trendy som vet hva dere snakker om. Dette var nytt for denne snart 30 år gamle frøknen her, hahaha!

Nå blir det lunsj og litt strolling i solskinnet. I kveld har vi booket bord på Buddakan, og i morgen blir det ishockey kamp på Madison Square Garden. Woooohooo! Alt man kan gjøre i NYC ass. Gotta love it!

Hvordan står det til der hjemme? Har dere det fint, vakre venner? 

Annonse