BIK BOK + COSTUME = FAIL?

Ææææ… Tiden går så vanvittig fort og jeg har så sinnsykt mye å gjøre… Derfor sen oppdatering, og det beklager jeg. Håper dere liker meg fremdeles… Haaha!

I går var vi som nevnt innom et event i forbindelse med lanseringen av samarbeidet mellom magasinet Costume og Bik Bok. Slike events er er jeg egentlig ikke fan av da jeg absolutt ikke kan fordra falskheten som råder over slike sammenkomster. Det er så mange av jentene som er helt like, de prøver liksom så altfor hardt å være verdens mest trendy med de aller høyeste hælene, det mest bitchy ansiktsuttrykket, og så har de denne festlige ovenfra-og-ned holdningen, hvis dere skjønner hva jeg mener, og alle bare, «iiiiiik så LOL vi har det nå da… Hotte high heels liksom, er det ss13 vi snakker el? Jeg er sååå misunnelig. FML liksom»! Det er ihvertfall sånn jeg oppfatter det, og jeg kaster litt opp i munnen min av å se hvordan enkelte fremstår. Falsk og alt annet enn jordnær. Jeg liker ikke sånne mennesker, og slike events kunne vært så mye hyggeligere hvis det var en mer positiv, avslappet og nede-på-jorden atmosfære, for selve formålet med evetet er jo i og for seg bra og interessant. Men men… Folk er forskjellige… 

Så tenker jeg plutselig på en helt annen ting, som nettopp dette samarbeidet mellom Costume og Bik Bok… Det er jo meget spesielt at et magasin inngår et så omfattende sammarbeid med kun ÈN av deres annonsører. Hadde jeg f.eks jobbet i en bedrift hvor Bik Bok var største konkurrent, ville jo jeg aldri, noen gang, EVER, kjøpt annonseplass i et magasin som nærmest favoriserer en konkurrent… Det skal bli litt interessant å se hvordan det vil gå med Costume fremover, for selv om kolleksjonen hadde noen freshe innslag, tror jeg dette var en skikkelig bom, sånn hvis man ser det i det store og det hele.

Anyways… I dag kommer videoen med mine nye innkjøp… HURRAAAA! Sorry forsinkelsen. Er jo helt ute og surrer fortiden. Hjelp!

SMASK SMASK