BIKINI HEAVEN

ALOHA ♥

Å begynne å tenke på å finne den perfekte bikinien allerede i januar, kan kanskje være i tidligste laget for de aller fleste, men det er faktisk ikke så dumt å sikre seg favorittene allerede nå. Ingenting er jo mer irriterende enn å gå på bikinjakt når sommeren er i gang for fullt, og ikke finne de riktige størrelsene, eller overdeler som overhode ikke passer med underdelene, og omvendt. 

I år er jeg litt ekstra tidlig ute siden jeg skal til tropiske og sommerlige strøk om ikke så altfor lenge, og her er et utvalg av noen soleklare favoritter som jeg lett hadde likt å sprade rundt i på Waikiki Beach. 


1. Sparkles 2. Perfect Pink 3. Cheetah 4. Silver Sequins 5. Yellow 6. Perfect Pattern 7. It’s all about Black 8. Color me Happy 

Freshe, sant? Noen dere likte litt ekstra godt? Jeg klarer jo som vanlig ikke å bestemme meg for hvilken av dem jeg liker aller best, men én ting er ihvertfall sikkert, og det er at det er flere enn én som blir klikket hjem. Shit så deilig det skal bli med sol på himmelen og sand mellom tærene? Klarer nesten ikke vente!

Peace out ♥