BIKINI LOVE

Gooood morning!

Jeg er oppe og har vært oppe i flere timer. Dette er nemlig den store ryddedagen, og i dag har jeg lovet meg selv å bli 100% ferdig med alt som gjenstår. Det flyter jo over med esker og dritt, og masse sånne småting jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av. Vedder en hundrings på at alt jeg ikke får plassert, havner rett i bosset. 

I kveld kommer mamma og Jon på kaffebesøk, så da må det jo se litt fint ut her når de kommer og ser leiligheten for første gang. I tillegg er det jo alltid superkoselig med sosialt samvær med familien ♥

Men dere? Nå er det under to uker til jeg drar til Hawaii, og jeg kan ikke tro at tiden har flydd så fort forbi. Føles som en evighet siden jeg bestilte billetter, men det har jo allerede rukket å bli over en måned siden. Shiiiiit, så mens jeg sitter her og trøkker i meg litt frokost og fire-fem kommer kaffe, tenkte jeg at jeg var helt nødt til å se etter noen nye bikinier, og alle disse fra Nelly, kunne jeg gjerne tenke meg å klikke rett hjem. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Hvilke bikinier likte dere best?

Det er jo faktisk på tide å begynne å tenke på å klikke hjem noen bikinier til sommeren, for de fineste bikiniene forsvinner jo alltid først. Smart å ha i bakhodet neste gang dere er på shopping. Hihi!

SMASK ♥