BILDE AV MIN SISTE SMS

Dag 9 – min siste SMS! Det er jo alltid like interessant å se hva som ble sendt sist – og til hvem. Mange av disse samtalene på SMS, og da spesielt med venninner, burde faktisk aldri få se dagens lys, haha! Det kommer så godt frem at vi ikke eier et snev av skam som, og jeg blir nesten flau av tanken, haha. 

Så… Den siste SMS’en! Jeg slenger like greit inn de to siste SMS’ene, så blir det litt ekstra kjekt!

Da jeg ankom Gardermoen prøvde jeg å gjøre et tappert forsøk på å være en litt romantisk kjæreste, og sende et bilde av det nydelige juletreet til Dennis, med en tilhørende, koselig tekst. Det er jo så sjelden jeg er på Gardermoen alene… I hvert fall ikke like før jul, for da er det som regel Dennis og jeg som reiser sammen. Så da tenkte jeg at han ville sette pris på en liten melding som indikerte at jeg savnet han…

«Trist på Gardermoen uten deg, skrev jeg» 

Fikk jeg svar, tror du? Ikke pokker! Haha… 

Nå er ikke jeg en sånn crazy girlfriend, altså… Som forventer svar på alle meldinger jeg sender i det samme sekund som de lander i innboksen til Dennis. Og for å være helt ærlig er det jeg som er aller dårligst på å svare, så denne gangen her fikk jeg smake min egen medisin, haha. Og sånn som dette går dagene i Dennis’ og min SMS-hverdag. Det går stort sett i en svært lite voksen dialog, hvor ordet «bæsj» blir brukt i både tide og utide. Jada, jeg er 32 år gammel… I know! 

Når det gjelder SMS-samtalene med Belinda, er det CAPSLOCK som gjelder. Det er veldig mye begeistring når vi prater sammen, og den enorme begeistringen får man liksom ikke skikkelig frem uten CAPSLOCK. Jeg elsker CAPSLOCK. CAPSLOCK er livet, haha! 

Men, ja. Jeg ankom Kristiansand for noen timer siden. Belinda fikset fyrverkeri til meg som jeg dessverre ikke fikk sett, men så ordnet hun jo snø, da! Og det er jo enda bedre enn fyrverkeri!

Nyt resten av kvelden – det gjør vi ♥

Dag 9 av 40 Days Challenge – stikk innom i morgen for å lese om mitt mest pinlige øyeblikk!