BILDEDRYSS – FRA BARN TIL TENÅRING

God morgen, fine lesere.

Da jeg var i Bergen forrige uke fortalte jeg at jeg satt og tittet gjennom gamle bilder av meg som yngre. Det var veldig mange av dere som ønsket å få se hvordan jeg så ut både som liten og i tenårene, og her kommer noen bilder. Jeg må jo bare le når jeg ser utviklingen her, og kan ikke si at looken som fjortis og konfirmant var det aller flotteste. Samtidig hadde jeg en periode fra 12 til 13 hvor jeg skamklipte håret og faret det lilla, noe som var laaang fra pent å se på. I tillegg til altfor store buffalo sko og leggvarmere, er det ingen tvil om at jeg er oppriktig glad for at jeg ikke fant bilder fra denne tiden. Hahhaa! Tror ikke jeg hadde hatt hjerte til å utsette dere for et slikt syn uansett… Anyway… Her har dere meg i litt forskjellige aldre og til tider med litt for mye sminke. Som da jeg var 17, og ikke kunne klare meg uten sort kajal og hudfarget leppestift. Hjelpes! 


1 1/2 år


4 år


7 år


14 år


17 år

 

Oj oj… Good old times kan man vel si. Da er det bare å komme seg ut døren. Gardermoen og Spania next!

 

Ha en herlig dag, skjønninger…