Annonse

BILDEDRYSS

//Lokal tid: 07.00

Tre dager uten å gi lyd fra seg er ikke bra, men når wifien svikter, er det dessverre ikke noe å gjøre, uansett hvor irritert og forbanna man blir. Skal jeg være helt ærlig, så har det vært litt deilig å bare være på ferie, uten å skulle dokumentere noe som helst, tihi… Jeg har riktignok tatt en million bilder de siste dagene, som jeg skal publisere fortløpende, så da håper jeg at disse oppdateringene kan være et lite plaster på såret ♥

Vi har kommet oss tilbake til deilige LA, og neonlys, pool parties, og sigg er byttet ut med sval bris og avslapping. Nå skal vi virkelig bare kose oss glugg de siste dagene før hjemreise, og på agendaen står et par kule ting som jeg gleder meg til å fortelle mer om. Det er jo så mye kjekt å finne på her borte i Unaiten, og vi nyter hvert sekund.

Den siste kvelden i Vegas var så bra… Vi startet med en superdigg middag, før vi strollet oppover til Planet Hollywood og showet Zombie Brulesque – makan for et show. Det der var akkurat passe crazy, og vi gikk derfra med fin promille og et stort smil om munnen. På veien hjemover ble det selvsagt lagt inn et lite obligatorisk stopp ved fontenen utenfor Bellagio, hvor vi kunne nyte fonteneshow akkompagnert av en god gammel klassiker av Frank Sinatra. Det er ganske så magisk å stå der å høre på slik musikk som strømmer ut av høyttalerne, mens vannet danser foran deg – ganske så romantisk, rett og slett. Jeg knipset en del bilder både på veien opp til showet og på veien hjem, og under her er resultatet. Deilige, elektriske Las Vegas, ass… Jeg elsker det!

Kvelden i går gikk med til både stand up her i West Hollywood, etterfulgt av enda mer mat, haha. Alt vi gjør på ferie er jo å spise… Mat, mat, mat – det er liksom det ferie handler om. Det ble relativt sent i natt, så at vi nå er oppe og hopper allerede, er jo et under – sånn er det når vi har en innspilling å gjøre på Venice Beach før klokken 8. Så… nå må vi få på oss fillene og komme oss ut og ned, og deretter blir det en chill dag ved bassenget – perfekt.

Hvordan har dere det der hjemme, vakre venner? All good in the hood? ♥

Annonse