Annonse

BILDER FRA SHOOTEN

En riktig god fredags ettermiddag, vakreste lesere ♥

Har dere en fin fredag så langt?

Jeg sitter i sofaen og ser utover den altfor rotete leiligheten min og bare, «hvor kommer alt dette rotet fra???», men sånn helt seriøst… Det var ryddig her i går, og nå ser det ikke ut… Jeg skjønner det bare ikke, og manner meg sakte men sikkert opp til å ta en real ryddeøkt etterpå, som også innkluderer vasking og støvtørking. Jeg gruer meg, men gleder meg til å se det ferdige resultatet, og ta meg et glass vin med god samvittighet. I dag skal jeg faktisk bare rydde og hygge i mitt eget selskap, og jeg har til og med kjøpt inn ferske reker for anledningen. Hihi! Noen ganger trenger man faktisk bare litt tid for seg selv. Dessuten har jeg fortsatt ikke kommet meg igjennom ukens To Do- liste, så det skal bli godt å komme helt i mål, før helgen virkelig settes i sving i morgen.

Her kommer forresten endelig noen bilder fra denne shooten vi hadde tidligere i uken… Gøy!

Hva synes dere?

Klem i fleng

Annonse