BILDER FRA TELEFONEN OG EN SVETT RUNDE BOWLING

Når været er labert i Spania, er det bare én ting å gjøre; å finne på kjekke ting å gjøre innendørs. Som å besøke en arcade-hall for eksempel. Selv om slike steder som det her egner seg best for barn, har man det like gøy som voksen, og uansett hvor voksen jeg er, blir jeg liksom aldri for gammel for grab-maskiner, og andre automater som spyr ut små grønne tickets om man vinner. Disse kan man bytte mot såpebobler og andre ting for barn, så det føltes ganske riktig å gi de nærmere 100 grønne billettene vi hadde vunnet, til en liten spanjol som stod der med 10 stk i hånden.

Han ble helt sjokkert, og fikk med store øyer stotret frem et «thank you» , før han løp bort til pappaen sin. Dagens gode gjerning, tenkte vi, før vi kom på at vi nå hadde oppmuntret en liten gutt på 8 år til å ta imot ting fra fremmede. Jaddaaaa – forbilder of the year, sa du? Sorry at jeg ler, men at det går an å være så korttenkt, haha.

Etter automat-moro og et slag biljard, var det tid for å få opp pulsen på bowling-banen. Bowling, ass… Det er jo så gøy, og jeg tror alltid at jeg er mye bedre enn det jeg faktisk er før vi går i gang. «I dag skal jeg knuse deg, Dennis» , sier jeg alltid. Det skjer aldri, for å si det sånn… Men i dette tilfellet må jeg faktisk legge all skyld på naboen.

Da vi gikk i gang hadde vi hele banen alene, og jeg brukte lang tid på å finne den perfekte ballen. Man må ha den helt spesielle ballen for å i det hele tatt ha sjans til å vinne, haha. Det er i hvert fall sånn jeg opererer, og etter mye om og men fant jeg den. En knæsj oransje ball med akkurat store nok hull til fingrene mine, akkurat passe lett, men samtidig tung nok til at jeg fikk litt fart på den da jeg dro på litt ekstra… Fire runder fikk vi sammen, før idiotene på banen ved siden av oss, som hadde dukket opp fra intet i løpet av runde tre, gikk bort til banen vår og TOK DEN ORANSJE HERLIGHETEN bort fra (la oss kalle det) «ball-lageret» vårt. Assååå!

Jeg ble sittende å måpe. Tok de nettopp ballen min? Sånn helt uten videre? Av alle de ballene som var tilgjengelig på stedet, valgte de å ta MIN ball. Satan! De forstod ikke ett ord på engelsk, så de fikk bare fortsette med MIN ball, mens jeg tapte med glans. Kun p.g.a ballen, selvfølgelig, haha.

Vi kastet inn håndkleet etter at Dennis ble kåret som vinner, etter tre imponerende strikes på slutten. Jeg fikk ikke en eneste strike. Men jeg ble både svett og snurt, så det teller vel for noe, haha.

Dagen har så vidt begynt her nede i Albir, og det er snart på tide å ta fatt på den nest siste dagen med ferie. I morgen reiser vi hjem, og selv om det alltid er like stusselig å reise fra både Spania, mamma og Jon, kribler det i hele kroppen etter å gå i gang med julepyntingen. Nå har jeg faktisk holdt meg lenge nok, haha.

Har du en fin dag? Det er jo freeedaaaaag!