Annonse

BING BANG

Hei igjen mine vakre lesere ♥

Solen titter frem i Oslo, mamma og Jon er kjørt til flyplassen, Lui og Fokus koser seg sammen her i cribben, jentene kommer om ikke så altfor lenge, og dagens innhold i postkassen var noe langt hyggeligere enn regninger. Der lå det nemlig hentelapp til en pakke som inneholder et splitter nytt kamera som jeg gleder meg til å vise dere, og i tillegg fikk jeg en pakke med disse råfreshe øredobbene. Var de ikke kule? 

Bing Bang er et et HOT smykkemerke fra New York, og flere Bing Bang herligheter blir snart å finne på TheSilverLining.no som er en ny norsk nettbutikk jeg nylig kom over. Steike så mye fint da gitt… Blir nok litt vondt for lommeboken fremover ja, og jeg gleder meg spesielt til å klikke hjem ringene fra Bing Bang som er på vei inn i butikken. Juuubiiiiii!


Disse skal jeg faktisk bruke i kveld når jeg skal ut å svinge meg på dansegulvet. Jeg bruker jo aldri øredobber, og blir like overrasket hver gang jeg faktisk oppdager at hullene i ørene er der fortsatt. Sånn er det vel når man har hatt hull i ørene i over 20 år, og sannsynligheten for at de noen gang kommer til å gro igjen er vel lik null. Hehh. Åh, glemmer aldri hvor stolt jeg var da jeg fikk hull i ørene en eller annen gang på barneskolen… Stor stas!

Jeg får vel begynne å gjøre meg klar til et fyrverkeri av en kveld. Noen av dere som også skal ut og rocke litt på dansefoten? 

Hurraaa for lørdag, og hurraaaa for dere ♥

SMASK 

Annonse