Annonse

BIRTHDAY BASH

 

Jeg har virkelig verdens beste venner! Kvelden i går var helt fantastisk, og jeg kunne ikke bedt om en bedre feiring… I tillegg til å få gleden av å kose meg med de fine venninnene mine, fikk jeg noen magiske gaver som bl.a gavekort, undertøy, klær, interiør, vin, blomser, skatekurs (haha!), og ikke minst (hold dere fast) tur til Paris! Jada, dere hørte riktig. Min kjære Betty og jeg skal på jentetur til Paris i november, og jeg gleder meg mer enn et lite barn gleder seg til julaften. Tenk så gøy det blir! I tillegg hadde Hege laget verdens morsomste film som fikk latteren til å stå i taket, og også skjønningen Mia, som nå befinner seg i Australia, hadde laget en herlig film til meg. Vel herlig og herlig… Hahahha, der fikk jeg virkelig se hvor jævla idiot jeg faktisk kan være på fylla. Som f.eks. å være velkomstkomité på Esso klokken halv fem på natten. Mer kan jeg ikke fortelle… Da kommer dere faktisk til å miste all respekt for meg, og det vil jeg ikke. Hehe! 

I dag er vi helt død, men klarte faktisk å kave oss ned på stamplassen vår for å få i oss en deilig club sandwich, og nå blir det sofakos før turen går til flyplassen. Blææ, I hate goodbyes!

Har dere en fin søndag, skjønninger? 

Annonse