Annonse

BIRTHDAY BASH

Mine fine!

Herregud så heldig jeg er.. Jeg har virkelig kapret de beste leserne på denne jord, og dere aner ikke hvor mye alle deres herlige gratulasjoner betyr for meg. TUSEN TAKK for fine meldinger i går, dere rocker!!

Jeg har ikke bare kapret de beste leserne i verden, jeg har også kapret de beste vennene, familie og kjæreste, og i går var det altså duket for en heidundrande feiring med en stor og glad gjeng, i den nydelige suiten vår på Scandic Ørnen. Den suiten var jo like stor som et helt hus, så her hadde vi god plass å boltre oss på. Perfekt!

Den ene herlige personen etter den andre trasket gjennom døren.. Med seg hadde de godt humør og fantastiske goodies til meg, i tillegg til en gigantisk klase med gassballonger. HALLELUUUJA! Ballonger er faen meg LIVET! Ballonger gjør deg faktisk ekstra glad.. Jeg EELSKER ballonger, og den fargerike klasen ble en sentral og sprudlende rekvisitt i så og si alle bildene. FOR en kveld! 

Gjengen bestod av en god mix av både sexy damer og heite menn, og mannfolkene kunne glede seg over FIFA i 2.etasje når skravlingen ble høylydt og altfor girly. Hehehe! SE på disse vakre menneskene under her, da!? Fy fader så glad jeg er i dem alle sammen..

Formen i dag er ikke noe å skryte av etter et kanonbra vorspiel og en bytyr akkompagnert av stjerneskudd og cava, og en flytur med turbulens har ikke akkurat gjort saken bedre, MEN, nå skal jeg hjem til feiring Vol. 2 med den deilige oslogjengen, så jeg kan ikke annet enn å rope høyt hurraa! Snakk om bursdagsfestival deluxe. HE HE HE!

Hvordan har dere det i dag da, skjønninger? Har helgen behandlet dere bra så langt? 

LOVE YOU GUYS ♥

Annonse