Annonse

BIRTHDAY BOY!

Hurraaaaa!

Endelig er dagen her, og jeg tror søren meg at jeg har gledet meg mer enn Dennis, haha. Det er så stas å stelle i stand en koselig bursdagsmorgen for dem man er glad i, og ekstra gøy er det når man vet at en av gavene inneholder noe bursdagsbarnet vil sette stor pris på!

I dag var jeg oppe like før syv, og startet dagen med å slenge en pakke bacon på steikepannen, samt blåse opp ballonger. Ballonger må man jo ha når noen skal feires, og Dennis ble vekket med frokost på sengen og bursdagssang. Sånn må man alltid gjøre om man har en jubilant i hus, capiche? Frokost på sengen og sang er obligatorisk!

Så..  Da ble det frokost på sengen og masse gaver.. Jeg kjøper alltid en del småtteri i tillegg til hovedgaven, så blir det mer å pakke opp og enda mer moro. Og så elsker jeg å pakke inn gaver, så det har nok noe med det å gjøre, haha. Jada.. Jeg elsker anders bursdager! Så enkelt er det bare.. 

Noen som klarer å gjette hva han fikk av meg? 

Vi snakker to billetter til…

… Rock of Ages i Las føkkings Vegas!!!!

Wuuuuhuuuuuuuu.. Jeg gleder meg nesten like mye som Dennis, dere skulle sett reaksjonen – helt forbanna rått!!

Han elsker jo både musikksjangeren og filmen, og fortalte for en stund siden at han så inderlig skulle ønske at det var mulig å oppleve Rock of Ages på en eller annen måte! Det skal han altså få muligheten til nå.. Gjennom en helt sinnsyk musikal i sinnsyke Vegas i september. Dette blir helt crazy!

Hurraaaa for bursdag.. Bursdag er LIVET! Nå blir det litt jobb, og i kveld skal vi på bursdagsdate.. Perfekt fredag!

Nyt dagen, vakringer ♥

Annonse