Annonse

BIRTHDAY BOY

HUUURRAAAA for bursdag!

FOR en morgen.. Jeg har kost meg gløgg med alt jeg har stelt i stand i dag, og var tidlig oppe for å lufte Fokus, blåse opp ballonger og hente frokost i restauranten som skulle bli med opp til rommet. Å bli vekket med frokost på sengen er et absolutt must når man fyller år, så nå har alle tre hygget max med god mat, bursdagssang, gaver og kos.

På døren henger flagg og ballonger, så her er til og med de fantastiske jentene som jobber på hotellet også med på feiringen. Herregud så hyggelig å våkne til en sånn fin overraskelse ♥ Snakk om å ta godt vare på gjestene sine.. Åh!

Nå er vi mette og gode, Dennis er overlykkelig, og heldigvis falt gaven i smak. Nå skal vi søren meg på fotballkamp i London.. Da min kjære er ihugga Arsenal fan, tenkte jeg at det var på tide å gi han kampbilletter og selvfølgelig en fotballdrakt med et personlig preg. Jeg har aldri vært på en eneste fotballkamp i hele mitt liv, så dette kan jo bli en sjukt spennende opplevelse. HAHA! Nå skal jeg bli den nye FOPPALFRUE!! 

Nei, dere.. Nå skal vi feire enda mer og komme oss ut i det fine været. Her er det SYDEN og denne dagen skal nytes! Hurraaa for Dennis og hurraaaa for bursdag ♥ 

Talk later darlings!

Annonse