Annonse

BIRTHDAY GIRL

WUUUHUUUU!

Gjett hvem som har bursdag??? JEEEEEG! JEG HAR BURSDAG I DAG, OG DET ER SÅ STAS AT JEG NESTEN IKKE KLARER Å KVITTE MEG MEG CAPS LOCK. HEHE!

Neida.. Åh, bursdag er så GØY! Jeg blir liksom like overrasket hvert eneste år over hvor gøy det faktisk er med bursdag, og i dag får jeg lov til å være prinsesse for en dag. Haahhaha, jiippiii! 

Dennis vekket meg tidlig i morges med donuts på sengen, akkompagnert med ballonger, Hawaii-krans, bursdagslys, gave og bursdagskort, og jeg skal love dere at det var en jente som var glad da hun åpnet gaven, med munnen full av donut. Mannen har søren meg slått på stortrommen og gått til innkjøp av en ny Mac til meg, og nå kommer jeg til å kunne sitte på data’n uten å bli fly forbanna på at hele dritten ikke funker som den skal. Tastaturet er helt føkka etter tre år med intenst tasting og trykking, og den kaffekoppen som veltet ut over hele tastaturet har vel ikke akkurat gjort saken bedre. Hehe! Åååå.. nå er jeg SÅ glad! 

Solen skinner i Bergen i dag, hyggelige bursdagsmeldinger fra herlige mennesker renner inn, blomster fra Belinda kom akkurat inn døren, og det gjorde blomster fra min kjære Dennis også. Jeg er så sinnsykt glad, og om ikke lenge skal vi ut på bursdagsvandring og deretter nyte en god bursdagslunsj og bursdagsbobler.. Dere har fått med dere at jeg har bursdag, sant? HE HE HE! GØØØY med bursdag, men først.. Bursdagshygge i badekaret. HURRA!

Ønsker dere en strålende fredag, skjønne venner. 

DIGGER DERE ♥

Annonse