Annonse

BIRTHDAY GIRL!

Juuuuuuhuuuuuuuuu!

Gjett hvem som har bursdag i dag? Og gjett hvem som eeeelskeeeer bursdag?! Haha.. 

Bursdag er livet, og i dag er det min tur. Dennis vekket meg allerede for halvannen time siden, med kaffe og kos på sengen, og gaver som var så sjarmerende stygt pakket inn, at ingen av oss kunne holde latteren tilbake, haha. Her var det brukt mer teip enn papir, men desto vanskeligere og enda mer spennede å åpne. Jeg ler!

Jeg har egentlig feiret siden i går, for da var vi en liten gjeng ute på middag. En herlig gjeng bestående av Stine, Pay, Mia, Ida + kjærester, og det var så hyggelig å entre det 29. året med disse vakringene. Fantastiske gaver fikk jeg også, som bl.a noen nydelige blomster, gavekort på Plantasjen, en råfin Pols Potten Pineapple, ROSA håndmixer og ROSA stavmixer!! De kjenner meg godt, for å si det sånn, haha! 

Dennis imponerte i dag med HVITE BUFFALO PLATFORMS som jeg har gått og gnåla om i flere måneder, i tillegg til noen festlige bøker og nye nøkkelringer til våre splitter nye nøkler. Love it!

Solen skinner, livet er herlig, og i dag skal jeg bare nyte sammen med den fine mannen min. Kameraet blir med på tur, så jeg skal nok få gitt dere en real bursdagsoppdatering litt senere i dag 

Måtte dere få en strålende dag, skjønninger. Jeg er så glad i dere!

SMASK

Annonse