Annonse

BIRTHDAY GIRRRRL

Haha, 

bursdag er LIVET!

I går var Belinda riktignok sterkt uenig i at bursdag var LIVET, for i går boikottet hun dagen. Det er ingen hemmelighet at både henne og jeg nærmer oss de skumle 30 med stormskritt, men denne boikottingen gikk ikke akkurat som planlagt, hehe. 

Jeg sørget nemlig for å minne henne på at hun hadde bursdag cirka en gang per time, og jeg gjorde ikke akkurat saken bedre da jeg møtte opp til bursdagsmiddag med gassballonger som tiltrakk seg relativt mye oppmerksomhet! Altså.. Har man bursdag så har man faen meg bursdag, og dette er absolutt IKKE en dag som skal bli forbigått i stillhet. 

Haha, SE på bursdagsjenten da ♥

Jeg tror ikke det var så ille med bursdag likevel, for plutselig kom bursdagsdrinkene og bursdagsgavene, så da ble det bursdagsstemning og bursdagsskos. Bursdag ass.. LIVET!

Belinda, Vivian og jeg feiret og koste oss gløgg på Tijuana her på Løkka. Verdens beste mexican food typ EVER, men dette har jeg fortalt dere tidligere. Man får faktisk følelsen av å være i Mexico på ekte, og det er langt fra feil! Det er heller ikke feil å spise god mat med fine venninner hvor timene bare flyr fordi man koser seg sånn. Gode samtaler, masse latter og max kos beskriver onsdagskvelden godt i korte trekk!

Hurraaaaaaaaaaaa for buuuursdaaaaaaaag!

Håper alle slenger igjen en liten gratulasjon til Belinda på etterskudd, sånn siden hun innerst inne liker bursdag likevel. Haha.. Snart 30, dere. BAH! Hvor ble tyveårene av liksom? Me don’t know!

Talk later, babes.. Nå skal jeg skrive om sex, hehe!

SMASK

Annonse