BITCHIN’

Jeg dævver av latter!

Folk på dugnad, ass… Det er det vi har gjort på de siste to timene, og når man er på dugnad er det bare til å klamre seg fast i en kost, og vise hele nabolaget at du faktisk bidrar. Om du har kostet på det samme området ti ganger er liksom helt innafor, så lenge man er tilstede og viser trynet sitt, haha.

Det er jo høysesong for nettopp dugnad, og på radioen i dag har jeg lyttet til den store dugnaddiskusjonen… Er det ok å låse seg inne, og nekte å delta? Eller er det helt fullstendig uaktuelt?

Siden vi nå eier et lite byhus, som ligger tilrette for å møte på naboer hele tiden, vil jeg si at det absolutt ikke er innafor å sluntre unna. I fjor, derimot… Da jeg leiet en leilighet lenger oppe på Løkka, gjemte jeg meg hos en venninne fra morgen til kveld – det skal jeg faktisk ærlig innrømme!

Nå har i hvert fall vi gjort vår så godt vi kan, og vi kan nå gjøre noe kjekkere med god samvittighet. Tidligere i dag så jeg faktisk bittelitt freshere ut enn det jeg gjør i skrivende stund, og her kommer som lovet en aldri så liten outfitshoot.

IMG_5627

IMG_5666

IMG_5671

IMG_5692

IMG_5703

IMG_5638

IMG_5684

IMG_5694

IMG_5681

IMG_5660

IMG_5668

Bitchin’ Tee fra StyleConnection HER // Comic Skirt fra StyleConnection HER // Solbriller fra StyleConnection (coming soon) // Boots fra Dr Martens HER // Denimjakke fra Urban

Nå setter jeg kursen opp til en av de fine venninnene mine, for litt skravling og kos. Can’t wait!

Hva gjør dere på i kveld, fininger? Er det dugnad hos dere også, eller? Haha!