Annonse

BITENE FALLER PÅ PLASS!

Heeellooooooo, darlings 

Ja nå var det jaggu på tide å oppdatere dere litt.. Helsiken, altså! Det er ikke mye tid til overs om dagen, og jeg har ikke en gang rukket å ta telefonen når den ringer. Det har gått i ett banka kjør, og sånn er det når alt må være på plass til i morgen. Da skal nemlig Pay og jeg ha TIDENES bursdagsfest i hagen her, og da kan ikke cribben være full av esker. I går fikk Dennis og en kompis mekket sammen tiki-baren også, så nå er det bare til å lade opp til party!

Vi er ikke helt ferdig enda, men bitene begynner å falle på plass. Jeg har tatt noen bilder for å gi dere en liten smakebit, men det endelige resultatet samt en video tour kommer litt senere. 

Nå må jeg løpe. Vi trenger nytt spisebord og litt annet, og jeg skal prøve å gjøre alt klart til klokken 16.00. Det er målet, så nå må jeg få opp tempoet! 

Nyyyyyyt denne deilige fredagen, vakringer. Dere er så fine 

LØØØØV

Annonse