Annonse

BLA BLA BLA

Heiaaa ♥

Ny uke, nye muligheter.. Bla, bla, blaaa! Jeg sier det hver mandag.. Jeg hater mandager, og i hvert fall i dag.. Alt er bare kaos som vanlig, og i tillegg hadde Dennis og jeg en skikkelig krangel i morges. Jeg var kanskje i overkant dramatisk siden jeg er så altfor morgengretten, men kan noen fortelle meg hvorfor det er ok å legge snus OVERFØKKINGSALT?? Denne snusen var altså grunnen til at det tiltet fullstendig for meg i morges, og jeg klarte bare ikke å holde tilbake kranglefanten og den sinte stemmen.

Snus, dere.. Det er så forbanna nasty, og når du finner snus på gulvet, på nattbordet, i trappen og oppå alle snusboksene som står rundt om kring, da blir jeg så jævla forbanna. Flere av de som snuser ser nemlig ikke problemet med at disse nasty smårakkerne ligger rundt om kring, men er ikke det omtrent det samme som at jeg skulle lagt sneiper over hele leiligheten om jeg hadde sigget som en skorstein? Hvor forbanna vanskelig kan det være å bare kaste den snusen i søppelet??? Arrrrrg!

Sånn.. Jeg har fått utløp for frustrasjonen, jeg skal ringe til mannen og si unnskyld for at jeg var i overkant sint SELVOM snus overalt ikke er ok, og deretter skal jeg ta rotta på ukens første dag. 

Jeg har kommet godt i gang allerede, og sitter her på stolen min og legger ordre på dødsfreshe leggings, armbånd, swimsuits og bikinier. Materialene jeg har fått tilsendt av leverandøren er helt RÅ, så det er bare til å glede seg til våren. Måtte den komme snart, eller hva?

Utenfor laver snøen ned enda en gang, og det gjør meg så deppa. Jeg orker ikke mer vinter, og siden denne Marokkoturen gikk i vasken, blir jeg nødt til å bestille en tur til varme strøk i februar. Jeg tror sånne getaways på vinterstid er ekstremt viktig for å få litt overskudd av energi, og jeg har siden jeg fylte 18 år som regel reist bort i to uker til varme strøk, når vinteren har herjet som verst. Jeg synes at snøen kan være her i hele desember, og når vi er fedig med julen bør den holde seg på fjellet. Så kan man heller oppsøke den om man ønsker.. Er dere ikke enig? Hva skal man liksom med snø, glatte veier, og istapper her nede i lavlandet? 

I tillegg skal kontoen skrapes.. Bunken med regninger har hopet seg opp, og ligger foran meg her på bordet. Jeg føler faktisk at alle regningene har gått sammen som en liten klan for å gjøre mandagen litt ekstra kjip, som viser meg fingern, ler av meg, og bare «mohahaha, nå skal vi loppe deg for cash, din lille fitte«. Jeg liker ikke regninger, jeg, og jeg er en sånn person som tror de forsvinner hvis jeg bare lar dem ligge å råtne i postkassen.. Hahahh! Neida.. Det er ikke så gale, men I’m not a fan, for å si det på godt norsk, og jeg tror vi er flere som ikke betaler regninger med et smil om munnen.. 

Alright.. Nå må jeg avslutte med noe skikkelig happy noe, sånn for å ikke skape fullstendig depresjon her på bloggen. Wuuhuuuuuuu, det er en ny uke, folkens!! En ny uke, og enda en dag nærmere vår og sommer! DÈT er jo faktisk noe å rope skikkelig høyt hurraaa for – HURRAAAAAAAAAAA!

Hva står på planen i dag, fininger?

I LOVE YOU ALL ♥

 

Annonse