Annonse

BLACK BEAUTIES

Good morning ♥

Har dere sovet godt i natt?

Jeg har selvfølgelig sovet helt nydelig, og i tillegg innslynget mellom armene og beina til kjærligheten. Jeg har alltid hatet å ligge tett om nettene, helt til jeg møtte Dennis, og jeg vil helst ligge så tett som overhode mulig. Beste følelsen!

Kaffen er kommet i koppen, og jeg tenkte like så greit å starte dagen med å vise dere mine soleklare jule- og nyttårskjoler. Jeg ser at flere ønsker å få flere tips til hvilken kjoler man kan ta på seg nå i julen, og i tillegg til denne lille oversikten her, anbefaler jeg dere også å ta en titt på DETTE innlegget hvor jeg tipser om tre forskjellige stylinger til fest. 

Som de aller fleste sikkert har fått med seg, så er ikke jeg den mest typiske kjolejenten, og skal jeg først hive på meg en kjole, foretrekker jeg dem som er enkel med en rocka tvist. Når det kommer til fargevalg på den perfekte partykjolen på denne årstiden, sverger jeg til svart eller mørk grå, for så å spice dem opp med knasje farger på tilbehør, lepper og negler. Den lille sorte slår aldri feil, og er et sikkert valg i alle festlige anledninger. Punktum!

Her er altså mine favoritter, som alle ville fått en kjærlig velkomst i min garderobe, og jeg har lagt et like stort elsk på dem alle sammen. Åh, MÅ HA!

 

1. Slækk og perfekt 2. Goodlooking 3. Rocka Noisy May 4. Ink Dress 5. Blades Denim 6. Drape Dress 7. Print Dress 8. Lekker og langermet

Her er det altså noe for alle og enhver, og her finnes modeller som både passer de formfulle og fagre, samt de litt smalere og smekre, og jeg håper noen av disse kjolene faller i smak hos dere. Kanskje nyttårskjolen blir en av disse? Det blir det ihvertfall for min del, og jeg gleder meg til å fyre opp stjerneskuddet og skåle med sprudlevann iført kjole nummer en, fire, fem, syv eller åtte. ELLER kanskje seks… Nei vent litt… Nummer to eller tre! Faen… Eh… HEH!

Nå skal de få timene jeg har igjen her i Stavanger nytes til det fulle, så da snakkes vi når jeg er tilbake i O-town.

Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic

Annonse