Annonse

BLACK & GOLD

God torsdagskveld, verdens beste lesere ♥

Nå skal vi straks gå løs på pakkingen etter en feriens siste shoppingrunde, og jeg vet allerede nå at jeg ikke har sjans til å få plass til alt. Pokker! Jeg får tenke tetris når jeg legger klær, sko og tilbehør ned i kofferten, men først må jeg vise noen få outfitbilder Dennis fikk knipset av meg før vi måtte haste av sted til Bambuddah. 

Legg merke til de sjuukt freshe omgivelsene.. Dette er roof top hang out’n på hotellet, og hvis ikke dette er helt rått så vet ikke jeg. Jeg har tatt masse bilder herfra som jeg skal vise dere i et eget innlegg senere, for er det ett hotell som fortjener de varmeste omtaler, så er det dette. Urban Spaces Art Hotel FTW! 

Body fra Nelly (her) // Skater Skirt fra StyleConnection (her) // Heels fra Zara // Armbånd fra Ettika // Neglelakk fra OPI i fargen Kiss Me On My Tulips (her) // Smykke fra Aldo

Alright.. Pakking next, deretter blir det sen middag før vi suser ut til flyplassen i to-tiden. Snakk om føkka tidspunkt å reise hjem på, så i morgen blir det chill out i cribben med film og smågodt. Det blir så fint!

Hva driver dere med i dag da, fininger? Har dere det bra?

♥ ♥ ♥

Annonse