BLACK & WHITE WITH A HINT OF PINK

Hei igjen fine mennesker ♥

Vi sitter nå og superchiller i sofaen med hver vår elektroniske gjenstand på fanget, og takk gud sier jeg bare, for at D-boy har blitt helt hektet på et eller annet skikkelig nørde spill på iPad minien, sånn at jeg kan blogge med god samvittighet. Han enser meg faktisk ikke i det hele tatt, noe som passer meg veldig greit akkurat nå, mohahahh!

Jeg må jo selvfølgelig vise dere outfiten fra i går, som ble noe annet enn det dere har sett meg i tidligere. Vi snakker en litt mer kjerring-vri med oppsatt hår og greier, og for å være helt ærlig følte jeg meg altfor, ALTFOR pyntet. Derfor måtte jeg rocke det hele opp med mine typiske accessories, men likevel føltes det helt feil, selvom det alltid er kjekt å prøve ut noe nytt…

Topp fra Bik Bok // skjørt, øredobber og ringer fra H&M // wedges kjøpt på Hawaii // smykker fra Nelly/SheInside (her) // armbånd fra Pieces/Aldo // solbriler fra Le Specs // neglelakk i fargen «Don’t know…Beats me» fra OPI 

Det ble en deilig middag ute i går, før vi faktisk droppet byturen til fordel for sofakos og film. Can you believe it?? Nå skal vi jo tross alt drikke sangria hver eneste dag i en hel måned, og i tillegg danse på barene, så at kvelden i går ble roligere enn forventet, var sikkert like så greit. Hehe!

Nyt søndagen så lenge, så skal jeg prøve å få kontakt med han geeken som sitter ved siden av meg… 

SMASK ♥