«BLÅMANDAG» ?

En riktig god mandag, fininger ♥

I dag er formen bedre, jeg er på vei ut i solen og har en god del ting på agendaen som skal gjennomføres. I tillegg er det i dag tid for det store stortingsvalget, og dette blogginnlegget her skriver jeg for å minne dere på hvor viktig det er å bruke stemmeretten. Uansett hva dere måtte stemme, stem! 

Jeg kan ikke skryte på meg et høyt polititsk engasjement, men ved hvert eneste stortingsvalg, merker jeg at engasjementet og interessen øker betraktelig. I år som for fire år siden heier jeg på Erna, og har vel aldri heiet mer på henne enn akkurat nå. Blir det «blåmandag» mon tro? Jeg krysser fingrene for en ny og spennende regjering, og gleder meg til å følge valget på TV senere i dag.

I tillegg til å gi Høyre min stemme i forrige uke, fikk jeg også gitt mitt JA til OL. Det vet jeg at noen av dere var skeptiske til, men jeg synes virkelig at et OL i Norge kun er positivt. Dette både mht. turismen som jeg mener Norge bør satse enda mer på, og OL kan være en drivkraft i arbeidet med å videreutvikle byen. Et OL vil kunne markedsføre Oslo og Norge for resten av verden på en uvurderlig måte, øke turismen til landet, og bare tenk hvor mye mer vi kan få til på kortere tid, og med enda høyere kvalitet enn det vi ellers hadde gjort.

Norge er et rikt land men også et av verdens vakreste. Ved et OL i Norge får vi vist frem det nydelige landet vårt til flere millioner mennesker, og i tillegg vil et OL i Oslo vil ha en vanvittig kraft til å samle, knytte oss sammen og skape varige minner! 

Har dere husket å stemme?

Skrives senere, deilige lesere. Digger dere ♥