Annonse

BLI BEDRE KJENT MED…

//Lokal tid: 01.31

Okei!

Don’t get me started on dårlig internett, for da kan jeg bli sittende i flere dager å klage min nød, haha. Når wi-fi’en er like treg som norske tog på 1800-tallet, kan man bli rimelig frustrert, i hvert fall når man på toppen av det hele skal prøve å laste opp en YouTube-video. Det tar sååå laaaaang tiiiiiiiiid at jeeeeeeg bliiiiiiiir gaaaaaaal.

Til mitt forsvar er det fortsatt søndag her i California, så da er vi sånn egentlig ikke for sent ute med publisering, hehe. Eller vent litt.. Se der ja, der bikket klokken halv to på natten, ja. Den var langt fra midt på natten da jeg begynte å skrive denne teksten, så da skjønner dere hvor lenge jeg har sittet og ventet og irritert meg, LOL!

I denne episoden gjør vi noe helt annet, og innimellom kommer vi til å la dere følgere bli litt bedre kjent med de menneskene som betyr så mye for oss, og som vi ofte nevner på både blogg og i andre sosiale medier. Det er jo kjekt at dere får litt greie på hvem som faktisk gidder å henge med to sånne rare mennesker som oss, og første kvinne ut er Belinda. FOR en dame! 

Om internettet vil bli litt mer samarbeidsvillig utover uken, skal vi gi dere en aldri så liten bonusepisode, og frem til da blir vi dødsglad om dere vil abonnere på kanalen vår, og i tillegg like oss på Facebook

Måtte dere få en himmelsk start på uken, vakre venner. Nå kryper vi til køys!

Klem i fleng

Annonse