Annonse

BLI MED MEG PÅ SHOPPING!

//Annonse

Hellooooo, superstars!

Haha, for en kveld vi hadde i går – det der tok jo helt av, og det er noe som skjer med deg når du får på deg et kostyme. Jeg er i hvert fall en av dem som virkelig lever meg inn i rollen, som i går var pensjonistrollen, haha. Vi hadde nemlig bokstavfest, og måtte kle oss ut i noe på bokstavene S, K, P og G. GØY! Jeg kommer tilbake til festen senere, men først skal vi snakke om noe veldig, veldig gøy!!!

Tidligere i uken var Annette og jeg på fotoshoot hos Cubus, og i forkant av shooten hadde vi fått én oppgave; Å style fuskepelsen på hver vår måte! Nå kan jeg omsider vise dere resultatet, og det gøyeste av alt er at det nå kickes i gang en blog battle mellom Annette og meg. Hvem har stylet jakken best?

Når jeg hører ordet; battle, klikker det jo fullstendig, haha – jeg har nemlig et helsikens konkurranseinstinkt, og nå håper jeg så hardt på å vinne at det gjør vondt. 

Looken jeg gikk for mener jeg er en perfekt og chill høstlook – boyfriend jeans, en slækk genser, skjorte rundt livet, pelsen og et chunky skjerf. Og så må vi ikke glemme Buffaloene da, haha. Jeg håper dere synes den er like kul som meg, og nå er det opp til dere deilige lesere, å stemme frem en vinner.

Høydepunktet med hele konkurransen er at Cubus gir 10 kroner til UNICEF for hver stemme jeg får, dersom jeg vinner. Dette er altså en vinn-vinn situasjon, og jeg krysser fingrene for at jeg stikker av med hele seieren. Vi kan søren meg samle inn så mye som 50.000,- til denne fantastiske organisasjonen, og det MÅ vi klare, sant vel?

Hver eneste stemme jeg får, vil CUBUS gjøre om til en pengegave, og det synes jeg er helt vidunderlig. 

Alle som stemmer på meg HER ved å trykke på Facebook-likerknappen under bildet, og som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen, blir også med i trekningen av et gavekort til en verdi av 2000,- fra Cubus, og en shoppingkveld sammen med meg. Høres ikke det litt gøy ut da? Jeg gleder meg i hvert fall noe vanvittig til å ta med meg en av dere på shopping!


Så.. 

Hva sier dere?? Skal vi vinne dette her eller? Juuuuuuhuuuuuuuu! Jeg er SÅ giret, og krysser fingrene for at vi sammen når helt til topps!

LOVE YOU ALL 

Annonse