BLI MED MEG PÅ SHOPPINGKVELD

Hei vakringer ♥

Først og fremst må jeg bare takke dere for alle innspill og kommentarer på innlegget mitt i går. Dere er så fine som deler og engasjerer, og jeg er så heldig som har verdens beste blogglesere. Takk! 

Når det er sagt, vil jeg invitere dere til tidens shoppingkveld. Jeg elsker Urban, jeg elsker shopping, jeg elsker dere, og da kan jo ingenting bli bedre enn å slå sammen alle disse godsakene her, eller hva? 

Neste torsdag kan dere joine meg til en spektakulær shoppingkveld hos Urban på Karl Johan her i Oslo. Det vil bli utdelt 50 helt fantastiske goodiebags til de første 50 som kommer, og alle som handler er med i trenkningen av noen sinnsykt deilige premier fra brands som bl.a Vans, Nike, Adidas, Dr.Denim, Converse, Shoebiz og Noodles, og hvis ikke dette høres rått ut, så vet ikke jeg! Wuuhuuuuu. Meld dere på eventet HER

Dørene åpner klokken 20:30, de aller flinkeste jentene er på jobb, og fristende rabatter annonseres etter helgen. Designeren bak Flat Top kommer, jeg kommer, og jeg håper så mange som mulig av dere også vil komme. Gleder meg max! 

Ønsker dere en helt fantastisk torsdag så lenge, så skrives vi litt senere. 

Love you all ♥