BLI MED PÅ JENTEKVELD

//I samarbeid med Sunsilk Minerals

Hei igjen, skjønninger ♥

Jeg har en liten gladmelding å komme med. Den 14. september klokken 18.00 arrangerer Sunksilk Minerals og jeg en real jentekveld for 20 herlige jenter, i butikken min på Grünerløkka. La oss kalle det en aldri så liten pre opening for et knippe chicks, som i løpet av denne kvelden får muligheten til å shoppe til sterkt reduserte priser, motta noen superdigge goodiebags, og i tillegg bli stylet på håret av flinke frisører.

I tillegg til dette vil dere få muligheten til å delta i konkurransen om et gavekort fra StyleConnection, til en verdi av hele 5.000 kroner. Vinneren annonseres i løpet av jentekvelden! En fotograf vil også være tilstede denne dagen, slik at vi kan forevige minnene fra noe som forhåpentligvis kommer til å bli en kanonbra og sosial kveld.

Jentekveld-3Selv om jeg så gjerne skulle ønske at jeg kunne invitere alle dere herlige lesere til dette eventet, har de 50 kvadratmeterne bestemt at det dessverre ikke vil være mulig. Derfor kjører jeg i gang en konkurranse, hvor jeg vil kåre 10 vinnere, som får lov til å ha med seg hver sin venninne.

Gøy? Gøøøøy! Jeg er jo SÅ giret på å møte dere ♥

For å delta i konkurransen gjør dere noe så enkelt som å legge igjen et lite livstegn i kommentarfeltet her på bloggen. Dette kan være et enkelt «hei», en favoritt-emoji, eller hva dere selv måtte ønske.

Det er jo ikke alle som bor her i Oslo, så derfor vil jeg kåre 10 vinnere som får hver sin goodiebag, uansett hvor de måtte befinne seg i landet. Så blir det ikke så urettferdig for de av dere som ikke er stasjonert i eller utenfor hovedstaden.

Jeg håper og krysser alt jeg har for at dere er like giret på dette her som meg! Vinnerne annonseres på min Facebook-side allerede førstkommende onsdag.

Nyt mandagskvelden, så sees vi igjen veldig snart.

Klem i fleng