Annonse

BLINDED BY THE LIGHT

HEHE!

Ganske riktig.. Vi var ute og danset da dere leste forrige innlegg, og har akkurat stått opp fra komaen. Hodepinen ser ut til å bli med oss utover dagen, men det er faktisk helt greit med tanke på hvor fantastisk kvelden i går faktisk var. 

Vi startet med et par drinker på 48 Lounge før vi dro av sted til middagsreservasjonen vår på TAO Uptown. Fantastiske omgivelser, nydelig mat, og hvis dere noen gang stikker innom her for en matbit, blir dere helt nødt til å smake på satay kyllingen. MAKAN! Aldri i mitt liv har jeg smakt en bedre satay, så hurramegrundt for et herlig måltid. Etter maten dro vi til Sky Room hvor vi fikk rocket litt på dansefoten, slurpet i oss noen drinker, og i tillegg nyte en helt vanvittig utsikt. New York på kveldstid er magisk, så enkelt er det bare, og vi var jo mellom slagene selvfølgelig helt nødt til å knipse noen bilder fra Times Square. 

Assåå.. Bare SE på det her. Kan ikke akkurat sammenlignes med Oslo, liksom! Haha. 

Resten av bildene fra kvelden i går sparer jeg til litt senere. Jeg har altfor mange bilder å gå igjennom, og det får jeg ta meg av etter at vi har utforsket Brooklyn og Williamsburg. Hurraaa!

Hvordan var fredagskvelden da, superstars? 

LOVE LOVE LOVE 

Annonse