BLIR DET EN NY SEIER I ÅR?

God morgen ♥

Tusen takk for mange gode tips i forrige innlegg. Her var det mye bra å velge mellom som vil gjøre godt for helsen, men jeg tror faktisk at squash er det forslaget som troner på toppen. Jeg spilte litt squash for flere år siden, og mener å huske at jeg synes det var kjempegøy. Det er nemlig gøy bevegelse jeg er på jakt etter – litt bevegelse som bidrar til en god dag og godt humør! Har noen av dere prøvd klatring, forresten?

Det blir mye tusen takk om dagen… Det har vært noen overveldende dager med et enormt engasjement, og et hav av godhet. Det er så utrolig godt å se. I går ble hele den fine dagen toppet med mail fra Vixen, hvor finalistene til Vixen Blog Awards ble avslørt… 

Er dere klar over hva dere har bidratt til, fininger? 

Takket være dere, kan jeg rope høyt hurra over å være finalist i så mange som tre kategorier; Årets Bloggbusiness, Årets Gullpenn og Folkets Favoritt! I sistnevnte kategori er det dere som avgjør hvem som stikker av med seieren, og dere kan stemme på meg HER helt frem til finalen… Så sant dere mener jeg fortjener denne prisen, selvfølgelig! Det kan stemmes én gang per 12. time ♥

Året fløy fra oss, og neste fredag er det altså duket for en helsikens finale her i Oslo. Det er søren meg et helt år siden fjorårets Blog Awards, hvor jeg var så heldig å stikke av med så mange som to priser – en av dem bestemt av juryen, og en bestemt av dere. Folket!

Det var riktig nok ikke Folkets Favoritt, men Beste Outfit of The Day, og det var så gøy å kunne ta denne prisen med seg hjem, og vite at den rare og fargerike stilen min vant hos folket. Akkurart på det tidspunktet kjente jeg hvor deilig det var å kunne vise dere én gang for alle, at det er ok å kle seg i hva pokker en selv måtte ønske. Det handler om å finne sin egen stil, og skille seg litt ut fra mengden. 

Det er enda en gang på tide å takke dere…

Takke dere for at dere har ført meg helt hit! Dere skal vite at det er dere som er inspirasjonen til at jeg aldri vil legge fra meg pennen. Det er takket være dere jeg finner motivasjon og inspirasjon til å fortsette. Det er takket være dere jeg faktisk kan jobbe med det jeg brenner så inderlig for, og hadde det ikke vært for dere, hadde jeg aldri tatt det store steget og skapt et eget klesmerke.

Tenk det! Et helt nytt brand i Norge er skapt på grunn av dere, og en litt i overkant drømmende og kreativ bergenser, haha. Sammen er vi dynamitt, eller hva? Jeg føler faktisk at vi, dere og jeg, kan klare alt sammen! Og det føles så vanvittig godt!

What a year!

Nå krysser jeg alt jeg har for at jeg stikker av med en pris i år også – det betyr jo så inderlig mye!

Og dere? Sånn helt på tampen… Er det noen av dere som er helt rå når det kommer til å strikke? Jeg vet at noen av dere strikker allerede, men om flere kunne strikket luer og sjal i ull som jeg kan ta med meg til Lesvos, ville det vært helt vidunderlig! 

Uendelig glad i dere, skjønninger ♥

Sees veldig snart!