Annonse

BLOCKED SILVER SWEAT

Jiiippiiiiiii!

Jeg er så glad, for vet dere hva som skjedde for litt siden? Jeg ble kontaktet av en superskjønn fotograf som ønsket å knipse noen bilder av meg! Slike forespørsler gjør meg SÅ glad, siden jeg ikke har en fotograf med meg til daglig, men likevel trenger all fotohjelp jeg kan få da det tross alt er foto en blogg i stor grad består av. Dennis må få litt pusterom fra masingen min som går ut på at han skal engasjere seg bak kamera, og da var det fantastisk herlig å kunne få en hel dag med en fotograf, som ikke klager sin nød over at jeg aldri blir fornøyd, haha! Også sjukt herlig å se noen bilder med såpass god kvalitet – HURRA!

Ane, som fotografen heter, tok bilder av tre ulike outfits som jeg kommer til å publisere her på bloggen, og vi begynner med dette som består av den altor kule genseren fra kolleksjonen min, som jeg brukte på Vixen Blog Awards. Jeg har mistet tellingen over hvor mange av dere som har spurt etter denne, og nå er den ENDELIG på lager! I et svært begrenset antall, så her gjelder det å være raskt ute med shoppingen..

Blocked Silver Sweat HER // Sokker fra StyleConnection (coming soon) // Spike armbånd fra StyleConnection (coming soon) // Bag – Leopard HER // OPI neglelakk HER // Snapback HER 

Nå skal jeg shine hele denne rotete cribben, pakke ut fra Marokko og pakke ned til Paris. I morgen skal jeg ut på nye eventyr, og jeg gleder meg så ubeskrivelig masse til vårsol og blomstring i en av Europas vakreste byer. Takk for mange gode Paris-tips forresten, dere er best ♥

Klem i fleng 


Annonse