Annonse

EN BLODIG OG DRAMATISK LØRDAG

På vei inn til Brønnøysund i går, tok jeg en liiiten powernap på dekk, mens jeg kjente solen varmet den litt forfrosne kroppen min. Det er jo så kaldt på sjøen her oppe, så denne lille luren gjorde godt. Jeg drømte meg bort til langstrakte strender, palmesus og en iskald mugge med sangria, før jeg plutselig våknet av et solid kakk i hodet. I sjokk reiste jeg meg opp på sekundet, på tross av at produsenten ropte «bli liggende, bli liggende – ligg stille, BLIIII LIIIIGGEEEEENDEEEEE!»  Og det var da jeg kjente at noe hadde gått riktig galt. Blodet sprutet og rant nedover ansiktet mitt – på klærene, i båten, i munnen min, og sånn egentlig over alt. Jeg blødde som bare juling, og i et lite øyeblikk tenkte jeg at dette kom til å gå riktig så ille. Et kutt i hodet, langt fra fastlandet er jo ikke akkurat en drømmesituasjon, haha.

Crewet gjorde en solid innsats og fikk meg lappet sammen på null komma niks, og det hele utviklet seg egentlig til å bli ufattelig morsom affære. Jeg så jo helt idiotisk ut der jeg satt med blod i hele ansiktet, og klarte heldigvis å ta det hele med humor og et smil. Vi lo godt, alle mann, og det hele ble rett og slett ganske så komisk. Jeg anbefaler dere å se to snapper fra sekundene etter det skjedde HER, og resten av den dramatiske live-sendingen HER. Jeg kan garantere en god latter på en klein søndag, haha.

Dramatikken fortsatte da vi fikk store problemer med båten da vi skulle legge til kai. Vinden tok et solid tak i oss, og kapteinen mistet fullstendig kontroll over båten. Vi jentene visste lite om hva vi kunne bidra med – særlig ikke jeg, som stod der litt forfjamset med bandasje rundt hodet og bare «hva pokker skjer nå» , og før vi visste ordet av det krasjet vi båten inn i bryggen. Det gikk heldigvis fint med både båten og oss, og vi fikk omsider kontroll på situasjonen. Som at vi ikke hadde hatt nok dramatikk denne dagen allerde, haha. Åhåj – life on a boat, ass… Det er jaggu ikke bare-bare, og den dramatiske seansen ble avsluttet på legevakten hos tidenes morsomste lege. Kuttet var heldigvis ikke så dypt at det var nødvendig å sy, men det var behov for å både rense og tape meg sammen. Og for å tape, måtte han klippe av håret mitt i front – så dette kan jo bli interessant fremover, haha. En liten hårtust som stikker ut fra hårfestet, liksom… Pent, haha!

Nei, dere… I dag tar vi en day off. Vi må hente oss litt inn igjen etter alt dette, og så er det så mye vind at vi heller ikke kommer oss videre. Denne søndagen går dermed med til en real rydding av båten, vasking av klær, og vasking av oss sjæl – dette blir bra!

Så… Hvordan har dere det, rockeboller? Har dere en digg søndag?

Løøøøv ♥

Annonse