Annonse

BLOGG BURDE BLI FORBUDT!

Blogg burde bli forbudt!

Eller… Man burde måtte ta en opptaksprøve for å i det hele tatt bli godkjent som blogger. Man burde altså bestå opptaksprøven, for å bli en sertifisert blogger. Sertifisert blogger, dere… Det hadde jaggu vært noe!

Hei, fininger ♥

Vi har kommet oss Athen, og har nå fem timer å slå ihjel før siste flight. Jeg kjenner at jeg er sliten og trøtt, men samtidig veldig spent. Nå nærmer vi oss virkelig med stormskritt, og jeg er er så giret på å bidra. Jeg klarer nesten ikke vente! 

En fin ting rundt dette med blogg, er at man som blogger alltid har et hyggelig tidsfordriv. Man har liksom alltid noen å skrive til, og det er ofte når man er på reisefot, at de dype tankene blir overført til tastaturet. Jeg kjenner at jeg bare må få et par tanker ut av systemet, for disse tankene spiser meg opp innvendig, og fører til uro og ubehag. Jeg tror jaggu bloggnorge kommer til å gi meg hjerteflimmer, for pokker, for det skjer så mye som jeg reagerer så sterkt på at jeg får vondt. Bloggnorge suger ut all energi!

 

Ja, enkelte bloggere setter viktige temaer på dagsorden, men så har man dem som bruker sin posisjon til alt annet enn positivt! Pelsdyrnæringen fremmes i takt med hyllesten rund fillers og botox, og det de sunne forbildene har bygget opp, brytes sakte men sikkert ned. Det hele raser sammen. To skritt frem ett tilbake. Men det er jo ikke rart. De sunne forbildene fremmes aldri i media, for hvilke klikk kan vel de generere? Det blir for kjedelig. Det blir for lite klikkvennlig. Å ta avstand fra plastic og pels er er vel ikke noe spennende vel!?

Det virker nesten som en ny trend, dette her! Å fremme disse temaene i positiv forstand. «Siden man liksom ikke bør like pels skal i hvert fall jeg bruke pels, sånn siden jeg er så tøff og siden jeg gir så blanke faen. SE på meg! Ingen kan stoppe meg, ingen kan bryte meg ned, jeg bare FØKK ALLE HATERS!«, eller «fillers og botox er naturlig i 2016, det må vi snart akseptere«. Ikke faen! Ikke pokker… Jeg nekter at dette er fremtiden!

Bah!!!!

Jeg kjenner meg maktesløs og fortvilet. Skal vi virkelig bare sitte her å akseptere den skremmende utviklingen? Skal vi virkelig bare sitte her å se at media fremmer uekte idealer på daglig basis, og igjen akseptere at unge jenter sitter igjen med tidenes kroppspress? Det er mange som mener mye bra om veldig mye, men de provoserer ikke nok til at budskapet spres til dagens unge! De er ikke interessant nok, langt i fra. De er middelmådig, og slike mennesker får ikke plass i media. Gud bedre som jeg hadde håpet på at flere mennesker med sunne og gode verdier kunne gå i bresjen! 

Jeg synger på siste verset. Jeg begynner å bli eldre. Voksen. Jeg har ikke lange tiden på meg igjen til å kunne påvirke og inspirere, for snart er jeg gått ut på dato. Snart er jeg hun ukule bergenseren som ingen gidder å se opp til, og jeg håper så inderlig at en eller annen superkul ung jente, kan være det naturlige forbildet med gode og sunne verdier. Som ikke reklamerer for botox på bloggen sin, og som samtidig engasjerer seg i samfunnsdebatten. Som ikke oppfordrer unge jenter til å legge seg under kniven, men som heller oppfordrer dem til å like seg selv og se det unike ved deres utseende.

Jeg får altså hjerteflimmer av blogg! Av sosiale medier! I går holdt jeg på å dø, og jeg kødder ikke… Jeg trodde faen meg at jeg skulle dø! Det er så mange bloggere som ikke burde få lov til å blogge. Det er så altfor mange som ikke er sitt enorme ansvar bevisst, og det er så ufattelig vondt å være vitne til. Som jeg nevnte innledningsvis, burde blogg vært forbudt. Eller for å ikke gå så innmari drastisk til verks, så burde man i hvert fall tatt denne opptaksprøven, for så å bli godkjent eller ikke. Blogg ødelegger unge jenter. Sosiale medier ødelegger dagens ungdom. Jeg takler det ikke!

I tillegg skal alle overgå hverandre. Det er om å gjøre å få klikk og tjene mest. Det handler om å være freshest, se best ut, og være den med det livet som Kari Nordman bare kan drømme om. Er det egentlig noen som i det hele tatt tenker over leserne sine? For meg virker det dessverre som de ikke betyr en damn shit. Hvem bryr seg vel om trofaste leserne – de virkelig unike, så lenge statistikkene peker i retning av raske penger og mange likes!?

Jeg blir helt dårlig. Jeg føler meg så alene i kampen, og jeg lurer ofte på hvorfor jeg orker. Men så sier jeg til meg selv; ikke faen om samfunnet skal miste meg! I hvert fall ikke riktig enda… Ikke faen at det bare skal være pelsbærende botoxberter igjen, som ungdommen skal ha som sine forbilder! Jeg skal ikke gi opp, og jeg skal presse de sunne verdiene og viktige meningene på dere, på daglig basis, og prøve så hardt jeg bare kan å bli hørt! I hvert fall frem til jeg går ut på dato, haha. 

At blogging i Norge beveger seg i helt feil retning, er det absolutt ingen tvil om. En gang i tiden kunne man nemlig bruke blogg som en plattform hvor man kunne kommunisere, og formidle følelser, tanker, idéer og meninger, men nå? Nå streber de fleste bloggere etter flest mulig lesere og penger, og dette gjøres ved å provosere så mye som overhodet mulig for å få mest mulig oppmerksomhet og klikk. Klikk, klikk, klikk, klikk! All that matters! 

 

 

Jeg blir helt matt… Blir ikke dere? Nå spør jeg dere, kjære lesere. Blir dere ikke matt? Orker dere virkelig denne utviklingen? JA, variasjon er pokker så viktig, og JA, det er viktig med et interessant mangfold i bloggverdenen, men ikke for enhver pris. 

Enda en gang ønsker jeg å linke til innlegget «Unormal som normal», som jeg mener er ekstremt viktig! Vi må si stopp, dette kan ikke lenger fortsette…

Phew!

Dette var så sjukt godt å få ut av hodet. Det var som at flere kilo lettet fra mine skuldre, og nå har jeg klargjort plass til nye tanker, nye meninger og nye inntrykk. Jeg gleder meg til å dele alt med dere underveis…

Annonse