BLOGGERE SOM FORTJENER SKRYT – DEL 1!

I disse (om jeg tør si) tragiske bloggtider, synes jeg er på sin plass å gi noen tips til hvilke bloggere dere kan følge, som faktisk gjør en fantastisk jobb. Her er det kvalitet som gjelder – fine bilder, gode tekster, og selvfølgelig ikke noen latterlige clickbait-overskrifter som lurer oss inn på et trashy innlegg hvor vi ufrivillig blir presentert for både pupper og nakenhet. Jeg registrerer at mange uttaler seg om den store forskjellen på kvalitet mellom norske og svenske bloggere, og at det er store kontraster er det ingen tvil om. Heldigvis finnes det bloggere – også her i Norge, som kan måle seg med svenskene…

CATHINTHECITY.COM: Selv om innleggene har blitt litt færre etter at Cathrine begynte på et nytt og spennende studie, vet man at det alltid er gode kvalitetsinnlegg når hun først setter seg ned ved macen. Hele bloggen hennes er så vakker og fresh, og et univers hvor man kan hente masse inspirasjon. I tillegg skriver hun godt – både på norsk og engelsk, og gir alltid gode tips til alt fra hvor man kan gå ut å spise i Bergen, til hvilke steder man bør besøke i USA.

JEANETTEWALAYAT.COM: Hvis du lurte på hvordan en livsnyter ser ut, så kan du bare ta en titt på denne bloggen. Jeanette bruker all sin tid på å reise rundt i verden, til å se og oppleve, og formidler sine inntrykk, tanker og opplevelser på en fantastisk måte på bloggen sin. Bildene holder skyhøy kvalitet, og man kan se at hun virkelig gjør seg flid med arbeidet. Hver gang jeg klikker meg inn her får jeg lyst til å reise, og jeg har hentet masse inspo på denne bloggen til fremtidige reisemål.

CAROLINEBERGERIKSEN.NO: Caroline har egentlig aldri vært min «cup of tea»- stilen hennes appellerer ikke til meg, og det gjør ikke smaken hennes når det gjelder interiør heller. Jeg har heller aldri vært særlig begeistret for at hun fremstiller livet så flawless og glossy, men er det én ting den frøkna skal ha skryt for, så er det at hun har den bloggen i Norge med høyest kvalitet. Det er INGEN som tar like flotte bilder enn henne og mannen, og det er rett og slett en fryd å scrolle seg gjennom de vidunderlige bildene. Hun har aldri lurt leserne sine inn på bloggen ved latterlige overskrifter, og beviser gang på gang at kvalitet funker!

SUPERMARIE.NET: Marie er rett og slett super – hun er et fantastisk forbilde, og har en helt egen evne til å engasjere leserne med sine ufattelig gode tekster. Her får man litt av alt – sterke meninger, reise, opplevelser, variasjon og feelgood. Akkurat slik en blogg bør være!

KRIST.IN: Min navnesøster i Stavanger har alltid levert kvalitet til fingerspissene, og byr på en koselig blogg med gode hverdagsinnlegg. Bloggen hennes er variert og vakker, og man får et innblikk i livet til en familie på tre. Det er inspirerende innslag av DIY-prosjekter, og jeg får alltid lyst til å tusle rundt i Stavangers nydelige gater når jeg klikker meg inn på bloggen hennes!

Det finnes altså håp, folkens… Også her i Norge, haha! Det er mange som provoserer seg til topplisten, og mange som gjør det de kan for å få mest oppmerksomhet. Det er altså opp til oss som leser, og faktisk velge bort det som irriterer oss til fordel for de influencerne som faktisk har noe bra å komme med ♥

Del to kommer om et par dager, så da kan jo dere kose dere med disse bloggerne i mellomtiden… Hvilken bloggere følger dere, og hvor henter dere aller mest inspirasjon?

Suss og klem