Annonse

BLOGGERNE SESONG 3

Wuuhuuuuu!

Nå er det jaggu ikke lenge til det smeller, og sesongpremieren for Bloggeren blir på torsdag den 8.januar på TV Bliss. 

Herregud, det er jo ikke lenge til i det hele tatt, og jeg kjenner at jeg er skikkelig spent på hvordan dette kommer til å bli. Det er jo flere måneder siden vi startet filmingen, og jeg husker ikke en brøkdel av hva verken TV2 har filmet eller hva jeg har filmet selv med videobloggekamera. I promoen ser vi f.eks at jeg prøver å dra Dennis febrilsk inn i bilen mens jeg roper, «ikke gå, Dennis«, og hvor vi var eller hva som egentlig foregikk her aner jeg ikke.

Hhaahah, hjelpes..

Så.. Her er vi altså.. Hele gjengen i sesong 3, og jeg er så glad for å få lov til å være en del av denne sprudlende og deilige gjengen. Alle like gæærn, alle like herlig! Can’t wait!

Noen som gleder seg eller? Please si jaaaaaa!

LOVE YA’LL ♥

         

   

Annonse