Annonse

BLOGGERNES FAVORITTER

//Annonse

Happy FriYAY, snuppiser ♥ Og hallo fra Oslo.

Vi valgte å reise hjem i går kveld pga. dårlig vær fremover – ikke pokker om vi som er såpass uerfarne tar båten rundt Stadt i 18 sekundmeter vind og 12 meter høye bølger. Det hadde tatt seg ut, haha – meg ombord i en seilbåt i et såpass tøft vær! Kanskje underholdende for dere, not so much for meg sjæl. De andre var heller ikke særlig trygg på å dra videre nå, og da fant vi ut at det var bedre å dra hjemover for å samle energi og jobbe fra egen stue, fremfor å være stuck i en havn i Florø i en uke. Nå sitter jeg altså i godstolen på kjøkkenet, og det føles rett og slett latterlig bra. Her har jeg god plass… Ikke fryser jeg heller, haha.

Anywho… Like før Dennis og jeg dro til Praha, tok vi turen innom Sandvika Storsenter for et litt fiffig oppdrag. Bare noen timer før vi satt kursen til flyplassen, tilbragte vi altså noen timer her ute i forbindelse med vårens BlogStyle, som rett og slett går ut på at et knippe bloggere velger ut sine favoritter i ulike butikker.

Jeg må innrømme at det var veldig gøy å «vindusshoppe» på denne måten, og veldig festlig å kunne plukke ut favoritter i så mange som 10 butikker innen både interiør og mote. Hadde jeg bare fått alt jeg hadde valgt ut, hø hø hø!

Sandvika Storsenter har nå merket alle produktene, sånn at det skal være ekstra enkelt for dere å finne dem, så kanskje det kan være litt kult om dere planlegger en liten shoppingrunde i nærmeste fremtid? Sandvika er jo uten tvil et av de aller beste kjøpesenterne i O-town, med et godt utvalg av både shopping og spisesteder – sånn om man virkelig går inn for å handle, og i tillegg tar seg tid til en pust i bakken på en av de mange caféene. Det var sånn man gjorde det back in the days… Da sparte venninnene mine og jeg opp en slant penger, for så å avtale en shoppingdag noen uker eller måneder frem i tid. Jeg gledet meg ihjel til denne dagen, og det koseligste var nettopp denne lille pausen med en matbit innimellom shopping og prøving. Good times!

Olivias har klær som egentlig er litt for «straight» for min stil, så her er det altså interiør og dekor-avdelingen som går rett hjem hos meg. Små, freshe planter, detaljer i gull og palmeprint, duftlys og råfine lysestaker, passer perfekt hjemme i vårt tropiske fargeparadis, så her valgte jeg en del favoritter i kategorien interiør. Voluspa sine duftlys er jo til å dø før, mmmmm!


Også Nadine er en butikk som i utgangspunket har en del ting som ikke er typisk meg, men innimellom skjorter og eksklusive kvaliteter, fant jeg noen plagg som var både funky, rå og ikke minst fargerike. Jeg digger, digger, digger bomberjakken med flowers og leopardprint fra Scotch & Soda, det A-formete denimskjørtet med knapper, og den rød-oransje Cherry Bomb T-shirten fra Ganni. Disse herlighetene står høyt på ønskelisten!


Vi tok også turen innom den rålekre smykkedesignerbutikken, Thomas Sabo. Det er overhodet ikke feil med litt kvalitetssmykker innimellom de mer rimelige variantene, og da har Thomas Sabo et fantastisk utvalg. Jeg liker at man finner litt røffe smykker her, og at det ikke blir så jålete. De enkle ringene i sølv, gull og rosegull ble valgt ut som min favoritt, og noen ringer som ville være fin å kombinere med dem litt større ringene med litt flere detaljer. Jeg tenker umiddelbart på festivalsommeren når jeg snakker om ringer – ingenting er vel så fresht som solbrune hender med ringer på nesten hver eneste finger.. Eller hva?


Mark + Brandy har klær i litt for høy prisklasse for min smak, men likevel ufattelig mye fint som det må være lov å ønske seg, hehe. Valget falt på en lys og vårlig jeans fra Acne, en stor og superdigg hoodie, og noen svære solbriller – det ultimate vårantrekket, med andre ord! Det jeg digger med denne butikken, er at du ikke får følelsen av at du er på et kjøpesenter, og at utvalget av håndklær og puter fra Missoni er enormt. Missoni har jo så mye fint – litt i dyreste laget, riktig nok, men fortsatt sjukt fint.


Nå begynner vi å nærme oss klær som er litt mer i min gate. Urban har jo street wear og min stil, med et hav av freshe sokker, capser, farger og mønser, og en god blanding av både denim, sweat, laid back og girly. Jeg finner alltid noe fett på Urban, og denne gangen var heller intet unntak. Jeg forelsket meg helt i den oversizede denimjakken fra Flat Top og den mønstrete hoodien fra Adidas, kombinert med et superdigg skjørt fra Flat Top. Hellooo summer!


Hehehe, jeg og sportsbutikk i samme setning er jo til å flire av, men jaggu fant jeg noen freshe sneakers på Anton Sport, som jeg lett kunne brukt til en slækk søndagsstroll på Løkka. Gjerne kombinert med lys denim og noen kule shades.


Ingen shoppingrunde uten en tur innom fargesprakende Accessorize. Her bugner det av festlige items, morsomme accessories, og et sprudlende utvalg av bikinier nå når det nærmer seg sommer. Det ble bikinier som havnet øverst på min ønskeliste, og disse her hadde definitivt passet perfekt på Venice Beach i mai. *Sikle, sikle*.


Swag er jo swag, og swag er kult! Jeg liker jo å kjøre det laid back og chill, og selv om Swag kan bli i «swaggeste» laget, har de likevel noen skatter innimellom boards og goggles, som f.eks. butikksjefens eget brillemerke. Disse shades’a er rett og slett helt RÅ, og noen som passer perfekt på en solskinnsdag med en iskald Corona i hånden. Mums!

Åhåj så moro! Og kanskje litt moro for dere å se litt andre bilder enn bare natur og sjø? He he he! Det blir i hvert fall et lite avbrekk før vi vender tilbake til båten, så nå skal jeg utnytte tiden på land maksimalt, både når det gjelder å skape godt blogginnhold, og selvsagt når det gjelder samvær med venner og familie ?❤️ I tillegg må jeg skrive mer til denne boken jeg skal gi ut, som jeg virkelig ser frem til… Snart er kan jeg faktisk kalle meg forfatter, og det er stor stas!

Alright, da gjenstår det bare for meg å ønske dere en vidunderlig fredag, så sees vi i kveld. Og folkens? Hvilken butikk er deres favoritt?

Klem i fleng

Annonse