BLOGGERS BATTLE – 1ST ROUND

Deilige mennesker…

Det er tid for å vise dere resultatet av make-overen i samarbeid med L’Oréal, som fant sted her i Oslo for ikke mange dager siden. Stylisten, Peter, og jeg ville gjøre modellen vår litt småcrazy, rocka og samtidig leken, gi henne en totalforandring, og virkelig vise at vi hadde lekt oss litt. Klærene var det jeg som stod for, noe som synes rimelig godt med tanke på fargevalg, en egen make-up artist stod for sminken, og Peter gav henne en fantastisk forandring på håret ved klipping, farging og styling. Fresht!

For å gi dere en skikkelig følelse av hvordan kvelden utartet seg, viser jeg her en real stemningsvideo, som jeg håper dere vil like, og dere? Dette er en konkurranse! Vi er totalt fire team som konkurrerer mot hverandre, så jeg håååper dere vil være så skjønne å stemme på oss, altså TEAM 3! TEEEAAAAAM 3 FOR LIFE! Hehe. Dere kan stemme HER, og da blir jeg isåfall SKIKKELIG glad ♥ 

Gøy eller? Ikke glem å stem nå da… Konkurransen avsluttes onsdag 13.mars, og herreguuuuud så moro det hadde vært å gå av med seieren! Booooom.

Love you all, nå skal jeg pakke og ta noen øl med Dennis før avreise i morgen tidlig. Jiiippiiiiii!