Annonse

BLOGGING FØR VS NÅ!

Blogg… Holder den på å dø ut? Flere og flere slutter å blogge, og det er jo mange grunner til det… Jeg har selv stått midt i veiskillet flere ganger og lurt på om det er vits i å fortsette… Har jeg noe å komme med? Og er det i det hele tatt noen som er interessert i å stikke innom?

Det er ingen hemmelighet at jeg synes blogg har vært et ork det siste året. Det har vært krevende å komme med nye innlegg hver dag, og flere ganger har jeg begynt på en post, men bare droppet hele greien fordi jeg har tenkt at innlegget har null verdi for dere som leser. Etter at Falk kom til verden har det også blitt vanskeligere. Tiden er én ting, men innholdet er det mest utfordrende. Hadde vi valgt å eksponere ham, hadde innleggene kommet som perler på en snor. Jeg kunne nok oppdatert to ganger daglig med både barnebilder og reklame for babyutstyr – det er jo så vanvittig mye man kan dele når barnet er i fokus. Det stopper liksom ikke. Og barn på internett er populært, og barn selger. Det høres helt forferdelig ut når man skriver det slik – svart på hvitt – men det er fakta. Og det er dette som er så skremmende.

Dere vet jo hvilket standpunkt vi har tatt i «eksponering av barn på internett-debatten», og der er vi tydelige. Men at det da blir mer utfordrende å produsere innhold når livet handler om dette lille herlige barnet vårt. I hvert fall nå i covid-times, når vi for det meste holder oss hjemme, og ikke gjør så mye annet enn å være foreldre. Det var vel også begrenset hvor spennende det var med «Skal vi danse-oppdateringer» også, og det forstår jeg godt. Variasjon er en fin ting, men gud bedre så vanskelig når skrivesperre inntreffer og kreativiteten visner.

Jeg har lenge tenkt på hva jeg gjorde annerledes før… Hva denne bloggen min egentlig bestod av før i tiden… For å si det sånn, så er det ikke bare én gang dere har sett en kaffekopp lekkert dandert på kontorpulten. Dagens outfit var også en ganske populær kategori, og når jeg tenker tilbake handlet det vel i grunn bare om å dele glimt fra hverdagen. Og hvis den bestod av en kaffekopp, noen blomster og et antrekk, vel, da var det jo dette som ble innholdet her på bloggen. Ensformig? Tja… Men det var i hvert fall noe. Hverdagsliv!

Og dette er stikkordet; «hverdagsliv» . For hverdagen før i tiden var annerledes enn nå. Jeg var mye mer på farten, vi reiste mer, og skapte innhold ut av den minste og i grunn mest uinteressante ting… Som å gå på café, f.eks. Jeg glemmer jo aldri de utallige café-innleggene fra Stavanger da Dennis og jeg hadde langdistanseforhold, da vi gikk på Godt Brød eller Ostehuset for å spise lunsj. Og denne lunsjen skulle selvsagt dokumenteres og deles, etterfulgt av en outfit-post. Forutsigbart til tusen, men det var jo en del som syntes dette var kjekt å klikke seg inn på.

Klassisk morgeninnlegg med kaffe på sengen!

Omg! Husker dere alle antrekkspostene mine back in the days? Dennis var faktisk en ganske rå fotograf, haha!

Og så begynte jeg å dele litt oppskrifter da vi gikk over til et plantebasert kosthold… Er dette noe jeg kunne fortsatt med mon tro?

Hei, bloggekamera!

Og så var det disse kaffekoppene igjen, da… Her på hotell i London!

Jeg delte også bilder fra en random kosekveld. Dørgende kjedelig eller kos?

Fra min andre tur til Unaiten! Glemmer aldri hvor kul jeg følte meg i den genseren…

Enda en oppskrift-post! Hei, vaffeltirsdag!

Hverdagsliv og øl på Løkka!

Outfit, outfit, outfit!

Så må vi heller ikke glemme alle de hundrevis av blomstene som også har blitt delt her inne, haha. So many flowers… Men de er jo fine å se på, da!?

En dag med han her… Da han fortsatt hadde langt hår med de fineste krøllene! Sukk!

Så… Her var det litt av hvert, men bilder som i aller høyeste grad representerer hva denne bloggen har bestått av disse årene. Sett bort i fra innlegg med mening, selvfølgelig. Blogg har definitivt vært en viktig plattform for å dele sterke meninger og for å opplyse om langt viktigere ting enn en rabattkode på Nelly, og det har jeg vært så takknemlig for. Jeg elsker å skrive lengre tekster med et viktig budskap, og synes det er flott at blogg er perfekt til nettopp dette.

Men hva tenker dere egentlig om blogg? Er det spennende å lese? Eller er Instagram en foretrukket kanal? Per dags dato er det vel bare Caroline Berg Eriksen som leverer en blogg med fantastisk kvalitet. Den er så forseggjort åtte hjelp, og det er jo en fryd å se på de vare bildene. Men hva hadde bloggen bestått av om barna ble skjermet? Trening og oppskrifter? Dette er uten tvil en spennende nisje for dem som er over gjennomsnittet interessert i trening, men er det en blogg man vil lese om dette på, eller foretrekker man Instagram?

Jeg er spent på å høre deres tanker… Hva skal den perfekte bloggen bestå av? Hva skal til for at dere gidder å klikke dere inn?

Nyyyyt søndagen, fininger! ♥

 

 

 

 

 

 

Annonse