Annonse

BLOGGINNLEGG MED MENING!

Hei igjen, vakre venner ♥

Noe av det aller beste ved å være blogger, er mulighetene man får til å bruke stemmen og plattformen man har, til å bringe frem viktige budskap.

Det er mange organisasjoner der ute som bruker blogg som markedskanal, rett og slett for å nå ut til en sabla stor og god gjeng på én og samme gang, og i dag ønsker jeg å gi dere en liten smakebit på hvilken fantastiske organsisasjon jeg i dag har fått lov til å komme litt tettere innpå. 

I anledning Førerhundens dag, som finner sted neste uke, ble bl.a Ida og jeg invitert til Hundeskolen Veiviseren, for å få et innblikk i hvordan førerhundene trenes opp. I tillegg til gode samtaler med både trenere, teamet hos Blindeforbundet, samt en superskjønn førerhundbruker, fikk vi virkelig føle på det å være blind.

En av førerhundene deres skulle nemlig lede oss gjennom en hinderløype i skogen, mens vi ikke så noe som helst. Interessant, sterk og litt skummel opplevelse, for det er jaggu ikke bare-bare å gi en førerhund all kontroll.

Man skal være så takknemlig over å ha synet intakt, og jeg er så imponert over hvor flinke disse hundene blir på bare noen måneder med trening. Jeg vil ikke si for mye nå da jeg har et mer omfattende innlegg i bakhånd til neste uke, men jeg ønsker bare å få frem min enorme begeistring og respekt for organisasjoner som gjør så mye godt for andre. Denne dagen har virkelig vært en av de beste ever!

Etter hinderløypen hygget vi med kaffe og en god lunsj, og så fikk vi på toppen av det hele lov til å kose med de altfor skjønne valpene, som skal i trening når de blir litt eldre. Har dere sett noe så bedårende?  Hva valper gjør med en, altså.. Hjertet mitt smelter ♥

Nå skal Fokus og jeg utover til mamsen og Jon, på en aldri så liten visitt. Jon har bursdag og greier, og selv om han mener at den bør bli forbigått i stillhet, er det en bestemt stedatter som mener det stikk motsatte. Sånn der ingen-gaver-ingen-feiring-ingen-bursdagssang-ingen-kake-opplegg kan han bare gi blanke F i.. Her skal det feires, haha!

Nyt kvelden, fininger ♥

HUSK BLOGGERNE KL. 21.30 PÅ TV2 BLISS

Annonse