BLONDES DO IT BETTER

God morgen, søtiser!

Ååå for en gøy kveld vi hadde i går… Det ble hæla i taket-stemning, og jeg er ganske sikker på at alle hadde det helt topp. Sitter og ser gjennom bildene fra feiringen nå, og smiler fra øre til øre. Skal vise dere noen etterpå…

Min kjære venninne, Stine, er alltid super fresh på håret og liker å teste ut nye ting, som bl.a dip dye. Synes det er helt rått, og den rosa fargen gjør hele looken perfekt. På dette feltet er det best å være blond, da fargene kommer mye bedre frem, og akkurat nå er det en bitte liten del av meg som kunne ønske jeg hadde lyst hår… Hehe!

 

Når jeg orker å gå ut av sengen skal jeg rydde, og pakke… For nå skal jeg tilbake til Bergen, og kan vel ikke akkurat si at jeg gleder meg til nye syv timer i bil… Jaja. Gøy musikk og mange kopper kaffe, gjør turen hygelig, og dessuten er det jo veldig kos å komme hjem til mine herlige bergenservenner. Gleder meg!