Annonse

BLUE CRUSH

HE HE!

Jeg har tenkt nøye over om det å bruke en bil som rekvisita i en outfit-post er kult eller ubeskrivelig harry, og i aller fleste tilfeller ville jeg sagt at det var ubeskrivelig harry. MEN.. Når du plutselig har fått klørene i tidene feteste knallblå Jeep, da er det faktisk innafor. I hvert fall litt.. Okei, kanskje ikke så innafor likevel, men føkk it! Den bilen fikk være med, og jeg elsker den! Bare så synd vi kun fikk beholde den i én dag, og jeg fikk faktisk litt hjertesorg da vi tok farvel med den. 

Jeg MÅ faktisk ha en sånn Jeep. Punktum! Og dere? Her kommer omsider hele outfiten som dere har sett litt av i de seneste innleggene. Jaggu på tide, før vi alle blir litt uvel av å se meg i den oransje toppen, hehe!

Topp fra O’neill // Skjørt fra Notion 1.3 (Tilsvarende her) // Denimskjorte fra StyleConnection (her) // Sandaler fra Duffy (her) // Bandana kjøpt i Spania // Solbriller fra Choies (her) // Armbånd/fotlenker kjøpt i Spania (tilsvarende her, her og her) // Knallrød og knallfresh neglelakk fra OPI (her

Aiit, talk later! 

Kjærleik i massevis ♥

Annonse