Annonse

BLUE SWALLOW

//Lokal tid: 11.50

God morgen fra New Mexico ♥

Steike ta for en plass! Dette er virkelig en reise tilbake til fortiden, og det ingenting som minner om at vi har entret 2016, her i Tucumcari.

Tucumcari er et viktig stopp langs Route 66, og man må ikke finne på å kjøre videre, uten å ha tilbragt en natt på et av de karakteristiske motellene langs veien.

Blue Swallow Motel, er uten tvil et av de mest ikoniske motellene langs «The Mother Road«, som har huset reisende siden 1939. I dag er Blue Swallom Motel en hyggelig påminnelse om hvordan det var å reise på tvers av USA, i de gode gamle dager.

IMG_0202

IMG_0183

IMG_0194

Vi har overnattet på et annet motell i natt, da dette dessverre var det fullbooket, men det hindret ikke oss i å knipse noen bilder av dette unike motellet.

Man føler man befinner seg i en film på 50-tallet, og alle disse inntrykkene gjør meg så glad og så rørt, at jeg flere ganger langs ruten har måtte felle en liten tåre, haha. SÅ begeistret har jeg altså blitt av alt det sjuke vi har sett, og jeg er så evig glad langt inn i hjerteroten, over å tilbringe en hel måned på Route 66!

Blue Swallow Motel lyser opp med sitt herlige neonskilt, og hele denne plassen inviterer deg noen skritt tilbake til en enklere tid… «Alt var mye bedre før«, er det noe som heter, og jeg er så enig! Selvfølgelig er det en del ting vi har tilgang til nå i 2016, jeg ikke ville vært foruten, men gamledager, dere… De gode gamle dager!

IMG_0196

IMG_0205

IMG_0199

IMG_0198

IMG_0186

IMG_0197

IMG_0192

IMG_0195

IMG_0184

IMG_0189

Man må jo bare ELSKE dette!

Fikk dere forresten med dere vloggen som ble publisert i går? Når vi er her nede, legger vi ut materiale på forskjellige dager i uken, så ikke bli trist om det ikke kommer noe søndagsunderholdning… Det betyr bare at en ny vlog eller challenge er like rundt hjørnet, juuhuu!

Nyt søndagskvelden, skjønne venner. Jeg er så himla glad i dere ♥

Annonse