BOARDS ON MY MIND

Hei igjen, folkens. 

Da har jeg akkurat kommet meg inn døren etter en hektisk og herlig dag. Møtte bl.a Peter som skal ta seg av litt av stylingen på make-over dagen, og vi har jobbet oss igjennom flere hundre bilder av fine folk, som ønsker en liten forandring. Herlighet så nydelig dere er, jenter! Takk for mange supre mails, bilder og engasjement. Vinneren kåres på søndag, så følg med.

Ellers kunne jeg i dag også hente mitt nye og fantastiske snowboard fra Roxy og Junkyard (her), og gjett om jeg gleder meg til å teste det ut når vi neste gang stikker til fjells. Junkyard har jo et deilig utvalg av nettopp brett, og da jeg skulle bestille, var det disse brettene det stod mellom… Kule sant? Sjekk gjerne ut Junkyard på Facebook for å få med dere oppdateringer og annet gøy!

Alright… Over til det som er enda mer gøy. Vi må jo nemlig ha en konkurranse, er dere ikke enig? Så da foreslår jeg at vi like så greit kjører i gang en onsdagskonkurranse hvor premien er et gavekort fra Junkyard til en verdi av 1000,-! Var ikke det litt kult da? Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar, og så trekker jeg en vinner i morgen. Wuuuhuuuuuu! 

Skrives senere, hotties ♥