BODEAUX

Hei igjen, sweethearts ♥

FOR en nydelig dag! Jeg har ikke ord, og jeg gleder meg sånn til å gi dere en oppdatering fra dagen og ikke minst til å vise dere noen deilige stemningsbilder. Solen skinner fra skyfri himmel, det er vårtemperatur, livet smiler, og jeg er sånn generelt sinnsykt happy om dagen. En av mine fine venninner i Oslo sendte meg en melding i går hvor hun spurte om jeg var lykkelig, etterfulgt av et dusin fine hjerter, og da forstod jeg at lukkerusen jeg er i om dagen skinner gjennom på bloggen. Jeg er faktisk lykkeligere enn noen gang, og jeg begynner å bli støl i kjeven av å smile så mye som jeg gjør om dagen… 

Nei, dere… Den kjærleiken, ass ♥ Klissete, kvalm og rosa, men fy faen så ubeskrivelig fint. Jeg elsker å være forelsket og spesielt i en som er så syyykt flink til å ta outfit bilder. Haahhaa.. Neida… Joda… Neida.. Dette ble dagens outfit!


Topp fra Only // skjørt fra Selected Femme // smykker fra TopShop/Nelly // Converse fra Boozt (her) // cardigan fra She Inside (her) // ringer fra H&M // tubeskjerf fra New Yorker // vintage skinnjakke fra Kiliwatch // neglelakk fra OPI i fargen «Lost on Lombard»

Skrives om litt, fininger. Nyt fredagen så lenge!

Kyss og Klem ♥