Annonse

BOHEMIAN BEACH BABE

Hehe, 

det er ett eller annet som skjer med meg hver gang jeg drømmer meg bort til strandsteder, romantiske omgivelser og sommerferie i utlandet, for selvom jeg elsker farger blir jeg alltid helt fullstendig hooked på det bittelitt bohemske med innslag av gull, og alt som er hvitt. Hvite lange kjoler, hvite lange skjørt, hvite blonder, hvite flagrende topper.. ÅH! Bare GI MEG ALT SOM ER HVITT FOR POKKER! Hahahah. 

I går på min lille runde rundt på Løkka tok jeg turen innom Lindex, og her ble jeg søren meg værende i litt over en hel time. Det var så mye fint, så mye HVITT, og jeg ble stående i prøverommet (på tross av at jeg hater det som pesten) med så og si alle de hvite produktene jeg kunne finne. Smykker og golden accessories ble også testet ut, og jeg endte opp med en pose med herlige hvite styles, litt fjær til håret, gullsmykke, og selvfølgelig en bikini i gull. Den var bare så tacky at den ble kul, og jeg gleder meg til å sprade rundt i denne på Ibiza i sommer. 

Under ser dere en liten seak peek, så får dere heller se litt mer av mine nye innkjøp i en bedre helhet i riktige omgivelser. Hehe!

Hvordan er det med dere, forresten? Har dere en bestemt favorittstil eller et favorittplagg om sommeren?

Love it!

Ellers skal jeg om ikke lenge ut å wine og dine med min herlige Sandra, som jeg ikke har sett på noe som føles som en hel føkkings evighet. Gud så deilig det skal bli å ta igjen litt tapt kvalitetstid, og deilig er det at disse ukene er fylt opp av hyggelig samvær med gode venner. Bettyen min er tilbake i byn, vi har masse kos på agendaen, så nå er det bare til å nyte ♥

Talk later, darlings!

Annonse